Bende önlisans ımı lisans yapmak için gireceğim DGS ye.. 280-290 puan istiyor bölümümün devamını okuyabilmem için.. Bu arada KPSS ye de gireyim diyorum. Önlisans KPSS si kolaymış lisans KPSS ne göre.. Hayırlısı artık..Aynen benim de öyle.KPSS'ye gireceğim ve kendimi geliştireceğim yaz boyunca.Okulu bitirebilirsem(ihtimali oldukça yüksek) eğer sorunsuz olarak sonrasında iş hayatına atılacağım.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Onu yaptım knk ama oraya degil stock binasına götürüyolar malzemeyi kaybettigim bölümnde oraya gidiyodu aam geceriz ya sorun yok ben stronghold 1 ide denicem cok övüyolar denemek lasım :DElma bahçesi yaptığın menüde sonlarda bir bina var.. Taş taşıyan öküzlerin hemen yanındaki seçenek.. O binadan yap taşların olduğu yere.. Öküzler senin kalendeki depona taşları götürdükçe, taşların oraya yaptığın binadan transport etmeye başla diğer yıkık olan kaleye..
Hah oldu binanın %50 si bitti khihihi :D sen hangi bölümdesin mac bitirdinmi ekonomi bölümünü bide savas campaing var :D
SelamunAleykum.Arkadaşlar.Sohbetiniz koyu ve bol olsun. :) Ama benım bir sıkıntım var sohbetinizi böyle bir konu ile bölmek istemezdim ama her türlü konu sohbet olarak kabul ediliyormuş. Başlıkta öyle yazıyor. Benımkıde bir nevi teknolojik bir konu sayılır. ;-) kullanmış olduğum pc'de int.exp8 'de facebook açamıyorum. Nedeni : sertifika güncellemesi yaparken yanlışlıkla iptal etmişim, ve tekrar geri nasıl alabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz ? Lütfen..!
Araçlar dan internet seçeneklerine gir.
Gelişmiş i seç ve internet ayarlarını sıfırlaya bas.
Yeniden başlat.
herkese hayırlı geceler beyler
Ben olsam fırsatı kaçırmazdım :)))Yok yav. Kızlar zaten adam akıllı bir şey olsa teklif etmezler. Ağızlarında küfür eksilmeyen, erkeklerle konusup duracak kız istemem.
Bunlardan 2 tanesi sınır konulamayacak güzel kızlardı.
2 tanesi cıvık derler ya o tür kızlardı. Sınır koysan da işe yaramaz yani.
Bir tanesi de orta güzellikteydi ama kız şeytan çıktı hem sıra arkadaşıma hem de bana seni seviyorum diye mesaj atmış
benim hiç olmadı kimseyede teklif etmedim teklif eden oldu ama sonra vazgeçtiYav abim senin bir resmini görsem bir tarz yapsak bir de sempatik eğlenceli olsan tamamdır, çıkmasan bile sürekli gezeceğin kız arkadaşların olur.aslında bir kız teklif etse kabul etcem ama edende yok
[:<>"]
2 Farklı Kişi Tarafından Bana Gelen Mesaj
Bu zamanın kızları da çok farklı
Alttaki salak en yakın arkadaşıma da seni seviyorum yazmış
Abi üsttekinin hakkını yeme iyi kızdı bi ara çıktık.
ama alttaki duble guduruk
https://www.facebook.com/ugurhan.cavus
bak işte resimlerim burda birçoğu eski şu anda yağ oranım %16 düşmeye devam ediyorum yavaş yavaş
Ekledim abim kabul edersen...
Ciddi düşünmesi de şart tabi :))Yok yav. Kızlar zaten adam akıllı bir şey olsa teklif etmezler. Ağızlarında küfür eksilmeyen, erkeklerle konusup duracak kız istemem.
Bunlardan 2 tanesi sınır konulamayacak güzel kızlardı.
2 tanesi cıvık derler ya o tür kızlardı. Sınır koysan da işe yaramaz yani.
Bir tanesi de orta güzellikteydi ama kız şeytan çıktı hem sıra arkadaşıma hem de bana seni seviyorum diye mesaj atmış