YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Nerde ne demek istedim hangi mesaj?Net olmayan birşey mi yazdım?
Anlatımı bozuk olmuş şimdi farkettim.Demek istediğim müziğimi kendim için dinlerim,kimse dinlediğim müzikle benim arama giremez.Diğer insanların ne dinlediği ya da müzik dinleyip dinlemediği beni ilgilendirmez.Kimseye de müziğimi sevdirmek için uğraşmam.Eskiden öyle aptallıklar da yapmıştım :))bu dediğin den hiç bir şey anlamadım açıkçası
Bakalım sitede video calısıyomu :D
Anaaa chip online da video calıstı bu bir mucize :D
Bu konuda son sayfaya tıkladığımda mesajların hepsi görüntülenmyor. İkinci tıklayışımda bütün mesajlar görünüyor..
Banada oluyor o ya öncedende oluyodu :S mesaj yok gibi tekrar geri sayfaya dönüyorum mesaj var :D bu arada sivri sinek bastı evi imdaaaat :D
Bende resmimi koydum :))
Bu arada videoların çalışması güzel bi durum. Ama tasarımı değiştirmeden çalışmasını sağlamalarını isterdim. Anasayfa tasarımı hiç hoşuma gitmedi.. Bence tasarımı değiştirmek, gereksiz haber yapmak ve siteye haberleri herkes yayınladıktan 2-3 gün sonra koymak yerine bunları artık adam akıllı bi düzene sokup forumlarla ilgilenmeleri daha iyi olur...
DH yada pclabs ta okuduğum bi haberi iki gün sonra chipte görmek hoş olmuyor. Yada teknoloji haberlerini magazin haberi gibi sunmak...
benim gibi bir kızı gerçekten yiyecek misiniziz aa :):)
Evet arkadaşlar.
Forumdan çıktığımdan beri EZGİ EZMESİ ile çoğu YAMYAM arkadaşlar doymuş durumdalar. Bol biberli ve baharatlı bir sohbet olmuş.
Ezgi gibi lezzetli üyeler bulursanız konumuza davet edin ve farklı farklı lezzetler tadalım.
Az önce farkettim. Forumda videolar açılıyor ama chip online videoları açılmıyor :))Bi yeri yaparkene diger yeri bozmuslar :D bide ifade eklenmiyor forumun kendi ifadeleri dısındakilerde hata veriyo :/
Knk evin icinde essek bokumu yakıyım :D sivriler kacar ama bende duramam dısarı yani onları evine kacmak zorunda kalırım bi arada stronghold indi 2 gün önce biraz oynadım grafikler haricinde güzel bi oyun :Grafikler kötü ama oyun çok güzel :)) Hele seslendirmeler çok hoşuma gidiyor :)) Atom işlemcili bi netbookta bile kasmadan oynuyorum güzel birşey :))
Knk evin icinde essek bokumu yakıyım :D sivriler kacar ama bende duramam dısarı yani onları evine kacmak zorunda kalırım bi arada stronghold indi 2 gün önce biraz oynadım grafikler haricinde güzel bi oyun :Evin etrafına ateş çemberi yap, yanından bile geçemezler. :D Evet, oyunun grafikleri düşük çözünürlükte iyi değil.. yüksek çözünürlükte de idare ediyor işte..