Devrede kullanılan 4017 entegresi bir MOS tur. Statik elektrikten ya da şoktan dolayı bozulmuş ya da kafası karışmış olabilir.o zaman ben bir lehimleyip bekleteyip.adoptörüde değiştireyim.inşallah olur yardımların için çok çok teşekkürler usta.son durumu yazarım.
Devreyi topraklayarak ve tüm bağlantıları lehimleyerek yeniden yapmalısın. Eğer kabloyu değdirerek çalıştırıyorsan değdirme esnasında ki şoktan dolayı bozulmuş olabilir.
Ayrıca kaliteli ve regüleli bir adaptör kullanmalısın.
Bağlantıları yaptıktan sonra biraz bekle ve sistemi yeniden çalıştır. Hala aynı ise entegreyi değiştir.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yamyamlar karpuz seçme makinası geliyomuş :D :Dmanavda - pazarda böyle seçin de göreyim o makinayı icat eden adamın halini :D
ben insanları yemeyi değil sevmeyi tercih ederim teşekkürler teklifin için ;)
of sen de şaka takılıyoruz bu konuda birçok kişi birbirini az çok tanıyor hertürlü sohbet ediyoruz birbirimizi abi kardeş gibi sever sayarız biz burda yamyam abi kesko abi bak abi diyorum tanıyorum seviyorum ve sayıyorum sende sohbet ederek tanıt kendini bize ne güzel işte böyle ortam zor bulursun valla kaçırma derim :D
bu parça tüm yamyam lara gelsin
bende şaka yaptım zaten öyle her şeyi gerçek sanma gibi bir huyum yoktur :) ben çok nadiren giriyorum zaten yeni tasarımıda beğenmedim bundan sonra çok girmem zaten ;)Evet bi değişik olmuş. Sisteye girince ne oluyo la dedşm bi an. Garip olmuş. Hoşuma giden ve gitmeyen yanları var. Alışırız zamanla...
Kuzenim hasta ona. Pc oturum şifresini edwardaşkımbenim yapmıştı :))
ona bakarsan bela da çok güzel kız valla
zaten kızlar edward için erkekler bela için izliyor çoğunlukla :Kızlar Edward da ne buluyorlar merak ediyorum. Hayır daha yakışıklılar var. Onları beğensinler. Ünlü olmak mı lazım? İsyalardayım
Ben daha yakışıklıyım mesela
Son Düzenleme: Erdem_Aydın ~ 06 Haziran 2012 14:45
Kuzenim hasta ona. Pc oturum şifresini edwardaşkımbenim yapmıştı :))bide şöyle bişey var kızlar edward gibi erkek sevgilim olsun diye ister mesela ama sanki hepsi magan fox yada hepsi filmdeki izabella kadar güzel sanki de :DKızlar Edward da ne buluyorlar merak ediyorum. Hayır daha yakışıklılar var. Onları beğensinler. Ünlü olmak mı lazım? İsyalardayım
Ben daha yakışıklıyım mesela
şahsi fikrim sadece dış görünüşle iş bitmiyor iç güzellikde önemlidir .ben mesela huyunu suyunu kafa yapısı yani benimle aynı düşüncede bir insna bulmadan kolay kolay evlenmem heralde :-(
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 06 Haziran 2012 14:53
bide şöyle bişey var kızlar edward gibi erkek sevgilim olsun diye ister mesela ama sanki hepsi magan fox yada hepsi filmdeki izabella kadar güzel sanki de :DAynen... Önemli olan bu. Güzellik mutlu etmez insanı. En azından ben böyleyim başkasını bilmem tabi...
şahsi fikrim sadece dış görünüşle iş bitmiyor iç güzellikde önemlidir .ben mesela huyunu suyunu kafa yapısı yani benimle aynı düşüncede bir insna bulmadan kolay kolay evlenmem heralde :-(
S.a yamyamlar ne ediyonuz siteye ne olmus böle ya eskisi daha güzeldi :/