Ben bi sitede türkçe seslendirme ve full tr yama bulmustum ama indireemdim 200mb mı neydi oyun güzel ama grafikler senesine göre kötü bence deniz felan var camurlu su gibi daha iyi olabilirdi nese güzel gene heroes 5 + bu zaman geciriyos işte heroes 5 oynamak cok keyifli oluyor :DGrafikler kötü ama oyun çok güzel :)) Hele seslendirmeler çok hoşuma gidiyor :)) Atom işlemcili bi netbookta bile kasmadan oynuyorum güzel birşey :))
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sivrileri sakatlıyıp karınca yuvasına atıyorum alıp götürüyolar niahahahaha :Dostum, aynısını bende yapıyorum.. :D Bizim yayladaki evin çatısına sinekler gelir. Çinkonun sıcaklığından ölürler ve evin arkasına düşerler. Bende o sinekleri kanadından tutup karıncaların yuvasına götürürüm. :D Karıncaların yuvasının girişi sineğin gireceği kadar büyük olmadığı için, sineği parçalara ayırırlar. :D Kanatları, gövdesi ve ayaklarını bölüp, teker teker yuvaya götürürler. :D :D :D
:D ben bide canlı canlı atıyom böle debeleniyo hihihihihi :D beni ısırmasın oda adamı yim yaparım :D
:D ben bide canlı canlı atıyom böle debeleniyo hihihihihi :D beni ısırmasın oda adamı yim yaparım :Caniiii :)) :P
Küçükken hayvanlarla çok uğraşırdım... Sineklerini kanatlarını koparıp uğraşmak hoşuma giderdi. Bi köpeğin bacağını taş atıp kırmıştım ama kırılacağını tahmin etmemiştim. Benim peşimden geliyordu gitsin diye atmıştım. Bi kediye tekme atmıştım. Kazlarla uğraştım beni kovalamaya başladılar :)) Sonra kaçarken duvarın kenarındaki kediyi tuttum kazlara doğru fırlattım :)) Elimi çizdi tırnağıyla kedi :)) kazlar birden kediyi tepelerinde bulunca duraksadılar kaçtım :))
Çocukluk işte. Hayvanlara kim bilir ne kadar canını yaktım. Pişmanım ya keşke yapmasaydım. Günaha girdim...
Zavallı köpennk :D ben hayvanları severim pek zarar vermem ama havada diiii diye ucup zpong diye iynesini batıranları sevmiyom hadi ısırıyon bari sessiz yap su işi dimi ne iii ii iiiii ne istiyon neyin havası aha soktum soktumm hieiheihe :D bu svirilerin ufakları var onlar sesisiz gelip ısırıp gidiyolar ruhun durmuyo :D
Zavallı köpennk :D ben hayvanları severim pek zarar vermem ama havada diiii diye ucup zpong diye iynesini batıranları sevmiyom hadi ısırıyon bari sessiz yap su işi dimi ne iii ii iiiii ne istiyon neyin havası aha soktum soktumm hieiheihe :D bu svirilerin ufakları var onlar sesisiz gelip ısırıp gidiyolar ruhun durmuyo :Bende hayvanları severim. Ama çocukluk işte... Pişmanım şimdi. Sinek konusunda haklısın. Bende sinir oluyom. Odamda var bi tane. Dün hakladım bugün yine gelmiş bi tane daha. Onuda haklayacam büyük ihtimalle :))
Bizim eski evimizde de tavuk vardı birüsü.Tabi bende küçüktüm.Ayaklarında iplerle bi yere bağlı duruyolardı Uçmasınlar felam diye heralde :DBende hayvanları severim. Ama çocukluk işte... Pişmanım şimdi. Sinek konusunda haklısın. Bende sinir oluyom. Odamda var bi tane. Dün hakladım bugün yine gelmiş bi tane daha. Onuda haklayacam büyük ihtimalle :))
Bende hep iplerini çözüp koşarak çekerdim tavukları.Kanat çırpmaları komiğime giderdi.
Sonra tavuk felam uyuturdum,kafasını kanadının altına sıkıştırıp.
Az oynamadım yani tavuklarla
Google play dan ilginç gerçekler diye bi program indirmiştim... Orada bunu gördüm. Öyle güldümki paylaşayım dedim.
"Charlie Chaplin'in en gözde olduğu yıllar bir yarışma düzenleniyor Monte Carlo'da Charlie Chaplin'e en benzeyen kişi seçilecek bu yarışmada Ve Charlie Chaplin'in aklına muzip bir fikir geliyor Bu yarışmaya katılmak Kanal yetkilileriyle konuşuyor jüriden habersiz sahte bir isimle katılıyor yarışmaya ve sürpriz Charlie Chaplin yarışmada Charlie Chapline benzeyen üçüncü yarışmacı seçiliyor."
Güler misin ağlar mısın? Ben güldüm :))
Google play dan ilginç gerçekler diye bi program indirmiştim... Orada bunu gördüm. Öyle güldümki paylaşayım dedim.Bu terslikte bi iş var"Charlie Chaplin'in en gözde olduğu yıllar bir yarışma düzenleniyor Monte Carlo'da Charlie Chaplin'e en benzeyen kişi seçilecek bu yarışmada Ve Charlie Chaplin'in aklına muzip bir fikir geliyor Bu yarışmaya katılmak Kanal yetkilileriyle konuşuyor jüriden habersiz sahte bir isimle katılıyor yarışmaya ve sürpriz Charlie Chaplin yarışmada Charlie Chapline benzeyen üçüncü yarışmacı seçiliyor."
Güler misin ağlar mısın? Ben güldüm :))
Bizim eski evimizde de tavuk vardı birüsü.Tabi bende küçüktüm.Ayaklarında iplerle bi yere bağlı duruyolardı Uçmasınlar felam diye heralde :D
Bende hep iplerini çözüp koşarak çekerdim tavukları.Kanat çırpmaları komiğime giderdi.
Sonra tavuk felam uyuturdum,kafasını kanadının altına sıkıştırıp.
Az oynamadım yani tavuklarla
Bende kovalardım kaçışları hoşuma giderdi :))
Arkadaşlar eğer aranızda hiç canlı box maçı izlememiş olan arkadaşlarımız varsa...bende var kinaşlı hemde kalitelisinden kick boks yaptığım dönemden aldıydım sonrasındaki sakatalıkdan sonra bırakmıştımCuma akşamı Bizim Evde Full HD BOX maçı vardır...
Hepiniz davetlisiniz biletler biletixde :D (biriniz bana box eldiveni getirin bari kendimi savunuyum) :D :D :D
[resim][url=http://bit.ly/c25MCx][/url][/resim]
bende var kinaşlı hemde kalitelisinden kick boks yaptığım dönemden aldıydım sonrasındaki sakatalıkdan sonra bırakmıştım[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]Tamam ortam ve malzeme hazır artık karne günü maça başlayabilirler. :)) Hakem kim olacak? Kazananı Belirlemek lazım. Sonuç şimdiden belli olsa bile :))
Ben yatıyorum.
Yarınki yemek kim olacak ve ne olacak şimdiden hazırlayın. Malum malzeme önemlidir.
Fırından yeni cıkmış 9800gt kim ister ? :D
Bu arada kartın içinden 3 kova toz cıktı ya :D acayip toz cekiyo bu aletler.
bin geldüm
Biri bana port nedir ve modem arayüzünden açmam ne işe yarar söyleyebilir mi? modeme 200 tl para verdik nimetlerini merak ediyom
kanka bunu bi foşur foşur yıka termal macun u yenile anca kendineTam sökemedim knk arka vidaları yaylı tornavida da uymadı bi numara ufak tornavida lasım ama baya bi toz cıktı vatandastan :D ilk bas bi sökemedim abime dedim bak bakam nası sökces klips i öne ittirdi cıktı :D termal macun bide tornavida da yok elimmde fazla derine inmedim artık :D