Hadi ben yatar[")]
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Facebook'a girdiğimde 2-3 tane bildirim görünce şaşırıyorum :O, benim paylaşımlarıma yorum yapmışlar diye. Bir bakıyorum ki beğendiğim bir paylaşıma yorum yapılmış.. :( Aslında bu facebook insanın psikolojisini bozuyor yaa.. Bakalım arkadaşlarım yorum yapmışmı, beğenmişler mi... Şu an facede 40 küsür arkadaşım varsa inanın en fazla 5-6 tanesi ile konuşuyorum.. Onlarda chipteki arkadaşlarım, sizleri çok seviyorum. Valla facebook a giriyorsam buradaki arkadaşlarım ne paylaşmış diye giriyorum.
Selam ahali net i yeniledim geldim ne ediyonuz :D
Facebook'a girdiğimde 2-3 tane bildirim görünce şaşırıyorum :O, benim paylaşımlarıma yorum yapmışlar diye. Bir bakıyorum ki beğendiğim bir paylaşıma yorum yapılmış.. :( Aslında bu facebook insanın psikolojisini bozuyor yaa.. Bakalım arkadaşlarım yorum yapmışmı, beğenmişler mi... Şu an facede 40 küsür arkadaşım varsa inanın en fazla 5-6 tanesi ile konuşuyorum.. Onlarda chipteki arkadaşlarım, sizleri çok seviyorum. Valla facebook a giriyorsam buradaki arkadaşlarım ne paylaşmış diye giriyorum.eyvallah kardeş beni biliyorsun artık eskisi gibi aktif değilim face de arada sırada giriyorum bu günlerde daha çok film seyrediyorum
H.b ezgi. varya bu vodofone nin yatacak yeri yok net yeniledim 19 kb le indiriyo 1gb sonra kota ve 6-7 kb
Yaf bi oyun indirem didim macayı sıkıp gidip serinin 2. oyunu indirmisim :D simi 1. ciyi mecburen cekiyoz yavas yavas mazlum ordusu lasım bana :D
Yok yaf 1.30 saate iner o :D su stalker bi insinde :D:D yaf bu atv de müge anlı varya o programa bakam didim az off neler var neler ne karısık konular dallas b.k yesin gecen yayında konusan biri katil cıktı sarıyo bu programlar yaf :D
hiç işim olmaz öyle programlar pc sahibi değilken kolum kırılmıştı evde tv de meriç ile ahu tuğba nın saçma sapan olaylarını izliyordum bi tek tv yi bi tek futbol maçlarını izlemek için bir de kuzey güney dizisi ile spartacus izlemek için açarım
hiç işim olmaz öyle programlar pc sahibi değilken kolum kırılmıştı evde tv de meriç ile ahu tuğba nın saçma sapan olaylarını izliyordum bi tek tv yi bi tek futbol maçlarını izlemek için bir de kuzey güney dizisi ile spartacus izlemek için açarı:D Valla bende sevmezdim yandan yandan bakarken sarmaya basladı bişeler atıstırırkene felan bakıyorum :D
Konu up :)
Sabah 8 de yattım yeni uyandım,yemek yicem Spartacus izlerim sonra