JenLedger olmuş yeni adı.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bence sampuanlarda sahteler var onlar daha pis yakıyor kandırıyolar bizi sahte sampuanla mac :DBenimde gözüm çok yanar bu şampuanlardan dolayı okin. :D Gözüm yandığında hemen geçirmenin bir yolunu biliyorum sende öyle yap.. Avcunu su ile doldur, yanan gözünü az da olsa aç ve elinin içindeki suyu gözünün içine hızla çarp.. Ama sakın gözünü kapatma.. :D Ben öyle geçiriryorum yanma olayını. Sonra böyle açıyorum gözlerimi Bi bakıyorum yanma geçmiş :D :
Yok Valla abi ben bu konudan başka konuya yanı vermedim :D ama yine de gitmiş bizim yemek aç kaldıkSen geç kaldığın için yemeği kaçırdın.Yakında bu gidişle bizler vejeteryan YAMYAM 'lar olacaz et yiyemiyoooz
Halbuki bugünün menüsü çok lezzetliydi.
Başta ohne dich çevirmesi olmak üzere 9800GT nin kasıp kasmayacağı konuları falan. Sırf bu yüzden gittim birkaç oyun alıp geldim.
Tühh bee gettiiiii gettiiiii.
Halbuki sistemini soracaktım.
Sitede birine ö.m attımı o kisi oto yanıt bırakırsa örnek yamyam abi tatildeyim gibisinden benim mesaj kutuma kayıt oluyor mesaj geldi diye uyarıyo cok sinir bişi bence :/ eskisi gibi atınca cıksa olurdu.
Mesaj kotasını arttırmışlar ama o çok iyi olmuş okinkurt
Bilgisayarımda most wanted yüklü şu an.. Bir sorun var ama grafiksel açıdan.. Şimdi bu oyunu ben takılmadan 640x480 çözünürlükte oynuyorum ama mesela yokuş yukarı bir yoldan çıktığım zaman arabanın arka tamponu yolun içine gömülüyor. Neden acaba? Çözünürlük yüksek olsa bile yine öyle oluyor..
Bilgisayarımda most wanted yüklü şu an.. Bir sorun var ama grafiksel açıdan.. Şimdi bu oyunu ben takılmadan 640x480 çözünürlükte oynuyorum ama mesela yokuş yukarı bir yoldan çıktığım zaman arabanın arka tamponu yolun içine gömülüyor. Neden acaba? Çözünürlük yüksek olsa bile yine öyle oluyor..
DATA DROPPING ya da LOST DATA.
Tüm kodekleri yükle ekran kartı sürücüsünü sağlıklı yükle Mümkünse oyunu orijinal ve eksiksiz kur düzelir.
Bilgisayarımda most wanted yüklü şu an.. Bir sorun var ama grafiksel açıdan.. Şimdi bu oyunu ben takılmadan 640x480 çözünürlükte oynuyorum ama mesela yokuş yukarı bir yoldan çıktığım zaman arabanın arka tamponu yolun içine gömülüyor. Neden acaba? Çözünürlük yüksek olsa bile yine öyle oluyor..Bende bile olan bişi o ayarları fulle köklersen azalır ama :D
Ona benzer bi sorun da bende var
Gta sanandreasta görevleri yapmaya başladığımda Los Santos taki bazı yollar şeffaflaşıyor ordan arabayla geçemiyorum.Yaya olarakta yürüsem oyunun sonsuzluğuna doğru düşüyorum :D
Carl Johnson da aşağıya düşerken inek gibi bağırmaya başlıyor
Ona benzer bi sorun da bende var
Gta sanandreasta görevleri yapmaya başladığımda Los Santos taki bazı yollar şeffaflaşıyor ordan arabayla geçemiyorum.Yaya olarakta yürüsem oyunun sonsuzluğuna doğru düşüyorum :D
Carl Johnson da aşağıya düşerken inek gibi bağırmaya başlıyorYamyam abi bu kodek ekran kartına has birşey mi.. Yoksa bende Gom un videoları açması için bir kodek programı var K-Lite Kodek Pack diye..
Kodeklerle oyun içi 3d grafiklerin hiç alakası olmadığını düşünüyorum,Hatalı modelleme yüzünden oyunda araçla yol birbirine giriyor olabilir.Kodekleri sadece ses olarak görmeyin. Video olsun ses olsun grafik olsun hepsinin birer kodlanma şekli vardır. İşte bu kodlanma oynatım esnasında da doğru olarak açılmazsa yanlış karelenmeler ya da olduğundan farklı görüntüler alınması normal olabileceği gibi işlemci ya da GPU nun bu kodları çözebilmesi ya da çözmeye çalışması için harcadığı işlem gücü veya bekleme süresi bizim KASILMA diye tabir ettiğimiz sonuçları da doğurabilmektedir..
Arkadaşlar eski üyelerden Save_as vardı artık o da hiç girmiyor.Ben onu ilk gördüğümde 26 yaşında falan sanmıştım 17 yaşında ama.JenLedger olmuş yeni adı.evet o kişi yakından tanırım çok iyi çocukdur ama chıp deki yönetim yüzünden soğudu artık bu forum a giriyormu hiç bilmiyorum zaten bu gidişle bende bir daha dönmemek üzere gidecem bu nedir yamyam abiye bir yazı yazdım sayfa güncellendi tüm yazdıklarım gitti ne mal sitedir yaw valla bu konudaki arkadaşlarım olmasa uğramam bile
Bu kodek programları hangisi? K-Lite kodek pack ise o bende var ama o videoları açmak içindi galiba.
yaw arkadaş bu Cristiano Ronaldo ne şansız ne bahtsız adam ya her maç bir şutu direkden dönüyor neyse beyler 2 ci yarı başlıyor ben izlemeye gidiyorum
Ben de eski P4 lü bilgisayarıma format atıp 1080 piksellik oyunları kurmaya çalışacağım.