daha fazla uğraşmıcam sizin gibi ufaklıklarla..ben gidiyorum...
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Amaan boşver şunu ben son mesajımda diyceğimi dedim. Kınaşlı naber len?
iyidir bende Quake4 oynuyodumkulağım çınladı bi foruma girem dedim arkadaşlara nolmuş dieArtık başka konulara doğru düzgün girmicem sadece burası var benim için. Birkaç eleman o kadar barışçıl lafıma rağmen hakaret etti karşı tarafa oldu. 1.5 yıldır şu forumda kimseyle ters düşmemiştim. Taaa ki LENO7'ye kadar. Adama geçen günler mesaj attım olaylardan sonra. Barışçıllığımı gösterdim o kadar şeye rağmen adam geldi gene bana laf ediyor. Fake hesaplar ayrı bir bela zaten.tamda çatışmanın ortasına damdan düşer gibi düştüm :
Neyse ben çıkıyorum gelirim gece yine.
Okin abi Valla kral adamsın yha nerdende söyledin şu oyunu bu PC'yi kullanmaya başladığımdan beri ilk defa bi düzgün oyun gördüm yanlız patlama saahnelerinde biraz kasıyo
Gerçi bu sahnede kasmıcakta hangisinde kasacak adamlar yağmur gibi yağıyodu gökten :D
v
Artık başka konulara doğru düzgün girmicem sadece burası var benim için. Birkaç eleman o kadar barışçıl lafıma rağmen hakaret etti karşı tarafa oldu. 1.5 yıldır şu forumda kimseyle ters düşmemiştim. Taaa ki LENO7'ye kadar. Adama geçen günler mesaj attım olaylardan sonra. Barışçıllığımı gösterdim o kadar şeye rağmen adam geldi gene bana laf ediyor. Fake hesaplar ayrı bir bela zaten.Dostum, leno7 ve senin yazdıklarını okudum sen bir zeytindalı uzattın, o zeytin dalını kırdı akıllılarla kavga etmek, akılsızlarla oturup tatlı yemekten daha kolaydır.Neyse ben çıkıyorum gelirim gece yine.
Son Düzenleme: Recebow ~ 27 Haziran 2012 19:36
Dostum, leno7 ve senin yazdıklarını okudum sen bir zeytindalı uzattın, o zeytin dalını kırdı akıllılarla kavga etmek, akılsızlarla oturup tatlı yemekten kolaydır.Sen yine de böyle deme boşver. Görür falan olay tekrar açılsın istemem. Ben bu forumdaki üyelik başlangıç tarihinden geçen haftaya kadar bir kelime hakaret etmedim, yemedim. Ufak bir olayı büyütme çabasında olan bazı kişiler ve fake hesaplar gerginliği tırmandırıp denetmen bile olmayan bu forumda yeni üyeleri yanlış yönlendirmiştir. Benim üzgünlüğüm bu. Yoksa herkes herkesle anlaşacak diye bir kural yok.
Bak yarın Ortalama Yükselktme Sınavım var ben yine de buradayım bir haftadır. Bu olaylar benim kafamı olduğundan fazla bozdu.
Kardeşim benden yaşça ufaksın galiiba seni küçümsemek gibi bir amacım yok, öncelikle sana bir abi nasihatı olsun gereksiz insanlar için kendini kesinlikle üzme kendini sev, kendine değer ver, hayatta boş insanları takmayack kadar güzek şeyler var çık bir dışarı hava al kendine gelirsin:)Sen yine de böyle deme boşver. Görür falan olay tekrar açılsın istemem. Ben bu forumdaki üyelik başlangıç tarihinden geçen haftaya kadar bir kelime hakaret etmedim, yemedim. Ufak bir olayı büyütme çabasında olan bazı kişiler ve fake hesaplar gerginliği tırmandırıp denetmen bile olmayan bu forumda yeni üyeleri yanlış yönlendirmiştir. Benim üzgünlüğüm bu. Yoksa herkes herkesle anlaşacak diye bir kural yok.
Bak yarın Ortalama Yükselktme Sınavım var ben yine de buradayım bir haftadır. Bu olaylar benim kafamı olduğundan fazla bozdu.
Son Düzenleme: Recebow ~ 27 Haziran 2012 19:43
Kardeşim yaşın benden ufak galiiba sana bir abi nasihatı olsun gereksiz insanlar için kendini kesinlikle üzme kendini sev, kendine değer ver, hayatta boş insanları takmayack kadar güzek şeyler var çık bir dışarı hava al kendine gelirsin:)Yaşım 16. Gereksiz değillerdi ama çok da gerekli değiller yani. Dışarı çıkmak için para gerek
Ben de fx5200 ekran kartını taktım. Settlers2 yi yükledim. Ful çözünürlük 1920-1080p de orta detayda oynuyom.
Ekran kartı yandım allah kurtaran yokmu diye baarıyo ama takılmadan oynanıyo.. D
S.a millet . Yamyam abi bugün modem net paketi aldım 12 tl kestiler benden ama paketi onaylamadı serefsizler aynen sçle bi mesaj attılar gereklo sartları saglayınca paketiniz onaylanacaktır diye madem sartlar uygun degil neden 12 tl kesiyor nese m.hizmetlerini aradım bi tane canlı muhatap yok o tusa bas bu tusa bas derken 3 tl de oraya gitti nese sonunda kafam bozuldu nete girdim baktımki paket gecerli sistemde sitede ben kullansam simi onay mesajı gelmedi borc takarlarmı bana ?
okin bence deneme. bazen onay mesajı gelmeden aktif oluyor bazı şeyler ama nolur nolmaz..
Ben girdim valla artık borc takarlarsada dava acıcam.