Ben o yalaka lafını ona demedim hemen aldı üstüne şapşal sonra da laf ediyor Selçuk bey nerdesin!!! daha kaç kişi gidecek!!!!Bence fake hesaplar dolu forumda bir üçkağıtçı var verilen cevaplara karşılık veremiyor ondan sonra gidiyor fake hesaplar alıyor aklınca intikam alıyor o tuğçe mi o da fake in kralı:)
Benim tavsiyem topluca şikayet edelim aynı i.p ile kayıt yapılması engellensin , kayıt yapanlar forumdan atılsın.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ağzına dıt dırı dıt dıt bu forumun sinir derecemle oynuyorlar artık.
Ağzına dıt dırı dıt dıt bu forumun sinir derecemle oynuyorlar artık.Dostum sinirlenme diyeceğim ama o tuğçe mi ne seninle ilgili konu açmış ağzına alınmayacak bir ton lafla dolu ah ben denetmen olacam gösterirdim kişiye hakaret etmeyi , andaç arıkana tanıyorsundur bir ara denetmenliği o yapıyordu o da pek girmiyor heralde selçuk abiye mesaj atıp yeni denetmen alınması için başvuralım yamyam abi olur,kesko abi olur kabul ederlerse.
Bir de LENO7 var. Adam her konuda bana karşı laflar ediyor. Tamam onunla anlaşamıyorum ama daha hiç lafını etmedim burada. Terbiyesiz herif!Dostum sinirlenme diyeceğim ama o tuğçe mi ne seninle ilgili konu açmış ağzına alınmayacak bir ton lafla dolu ah ben denetmen olacam gösterirdim kişiye hakaret etmeyi , andaç arıkana tanıyorsundur bir ara denetmenliği o yapıyordu o da pek girmiyor heralde selçuk abiye mesaj atıp yeni denetmen alınması için başvuralım yamyam abi olur,kesko abi olur kabul ederlerse.
kesin kavgayı boş yere tartışmayın sıkılmadınızmı gereksiz tartışmalardan
son_goku sana sadece tek birşey dicem...kaç defa lan dedin bana akılsız kardeşim..kaç defa kendini haklı görüyorsun... Allah aşkına sus artık...beynimi yedin...Adam hem bizim konuya geliyo hemde sus beynimi yedin diyo ne kadar klavye delikanlısı adam var yha
kafa dinlemek istiyosan (tabi olmayan bişiyi dinleyemezsin) git ezginin konusunda dinle kafanı burası yeri deil boşunada kuru kalabalık etme şurda !!!
seni akıllı sanmıştım ama sen çoktan uçmuşsun...Adam hem bizim konuya geliyo hemde sus beynimi yedin diyo ne kadar klavye delikanlısı adam var yha
kafa dinlemek istiyosan (tabi olmayan bişiyi dinleyemezsin) git ezginin konusunda dinle kafanı burası yeri deil boşunada kuru kalabalık etme şurda !!!
son_goku'nun arkadasında olan kişilere diyorum...sizde Allah korkusu olsaydı kimsenin arkasında olmazdınız...haklı olanı zaten Allah biliyor..bu bana yeter...
Allah biliyor evet fake hesaplara destek verip. Tamam destek ver tarafsız olursun ama bana ve diğer kişilere karşı hakaret içerikli mesajlara destek verdin sen!Allah biliyor! Hakkım da haram olsun sana. Abi diyip güldük eğlendik senle o kadar. Bana karşı ettiğin laflara rağmen geçen günlerde sana faceden mesaj atıp kardeşliğimi abim olduğunu gösterdim. Ama sen daha da büyüttün.
son_goku'nun arkadasında olan kişilere diyorum...sizde Allah korkusu olsaydı kimsenin arkasında olmazdınız...haklı olanı zaten Allah biliyor..bu bana yeter...Ben arkasındayım ve aklımda başımda ne zaman ne yapacağımı biliyorum Allah din die insanların kafasını kurcalama
Edit: Kimin haklı olduğu umrumda bile deil tek bildiğim senin yaptığn ayıp...