YAMYAM abi ben Youtube'dan müzik dinlerken yada Msn'de facede biriyle gürüntülü konuşurken ses kesilip kisilip geliyo takıla takıla galiyo ses görüntü normal ama ses çok kötü kulağımı tırmalıyo :( napmam lazım lütfenn yardım sence Driveri silip tekrar kursam yararı olurmuNetin yavaştır.Edit: başka sitelerde veya normal PCde müzik dinlerken olmuyo sadece youtube müzik dinlerken ver biriyle görüntülü konuşurken :(
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben geldim ve gidiyorum sınava çalışacam saatlerce. son günüm :)
YAMYAM abi ben Youtube'dan müzik dinlerken yada Msn'de facede biriyle gürüntülü konuşurken ses kesilip kisilip geliyo takıla takıla galiyo ses görüntü normal ama ses çok kötü kulağımı tırmalıyo :( napmam lazım lütfenn yardım sence Driveri silip tekrar kursam yararı olurmuDur şimdi durum değişti.Edit: başka sitelerde veya normal PCde müzik dinlerken olmuyo sadece youtube müzik dinlerken ver biriyle görüntülü konuşurken :(
bi sistem güncellemesi yap. java dahil olmak üzere tüm internet explorer güncellemelerini kontrol et.
AMD Radeon HD 7470M nasıl bir kart?
C de 40 GB D de ise 84 GB boşluğum var.D yi 34 gb daha doldursam bilgisayar çok kasar mı ?
arkadaşlar ben ie 9 yerine ne kurmalıyım forumdan opera ya da safari kurmalısın dediler ya sizce ne kurmalıyı
kesinlikle google chrome kur en iyisi o ve yerimi sayesinde istediğin sayfayı ayarlıyorsun ve tek tıklamayla çok pratik bir biçimde açılmış oluyor"][/url]
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 27 Haziran 2012 18:07
gülseçgin abim deli olacam şu forumda gitmeyi düşünüyorum yeeter gari.
zaten farkındaysan ben konulara bile bakmıyorum artık bi tek buraya yazıyorum eskisi gibi değil msn den sohbet ediyoruz ya işte daha ne istiyon
Aynen abim başka doğru düzgün konulara da yanıt vermeyeceğim yeter bıktım. Birilerinin yalakaları doldu foruma.
Aynen abim başka doğru düzgün konulara da yanıt vermeyeceğim yeter bıktım. Birilerinin yalakaları doldu foruma.Bence fake hesaplar dolu forumda bir üçkağıtçı var verilen cevaplara karşılık veremiyor ondan sonra gidiyor fake hesaplar açıyor aklınca intikam alıyor o tuğçe mi o da fake in kralı:)Benim tavsiyem topluca şikayet edelim aynı i.p ile kayıt yapılması engellensin , kayıt yapanlar forumdan atılsın.