YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.okiiinn! :D Benim save'ler nanay :D :D En baştan oynuyom oyunu :D Gitmiş abi işte, kendi kendine silinmiş. Oyunun klasörüne de baktım save klasörü bulamadım. Belgelerim de de yok. En baştan başladım ama zorluk derecesi Rookie deydi, Hard yaptım. Gımıldadımmı adam yemiyo indiriveriyor :D
K-Lite codec paketini indir. Ücretsizdir. Kurulumda bazı şeylerin yapılandırılmasını soramaktadır. Tüm video codeklerini ve H264 ve X264 codeklerini aktif et. Ayrıca ses ile ilgili AAC (advantec audio codek) AC3 ve DTS gibi kodekleri de aktif etmelisin.Yamyam abi, 2-3 gündür giremedim foruma. Şimdi ben bu eksik kodekleri hangi siteden indireyim H264 ve X264 ü.
K-Lite codec paketini indir. Ücretsizdir. Kurulumda bazı şeylerin yapılandırılmasını soramaktadır. Tüm video codeklerini ve H264 ve X264 codeklerini aktif et. Ayrıca ses ile ilgili AAC (advantec audio codek) AC3 ve DTS gibi kodekleri de aktif etmelisin.Hmmm. Bende o program kurulu Yamyam abi. Ama dediklerinizi işaretlemeden kurmuştum. Kaldırayım bir daha kurayım o zaman bu seçenekleri işaretleyerek.
Ya arkadaşlar Dirt 3 hakkında bir konuda yardıma ihtiyacım var . Profilime giremiyorum yani aslında giriyorum ama oyuna girmeye çalıltığımda bağlantı başarısız falan diyor oyunu alalı 2 gün oldu daha oynayamadım bile :( Bide DVD siz oynanmıyor oyun :(Yamyam abi bu sorunu nasıl çözeceğim yardımcı olabilir misin :) ?böyle bir hata veriyor :
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Valla mac aynısı bana oldu bi girdim oyuna profil yok dedim hah gitit o kadar oyun sonra yeni profil olusturdum oyundan cıktım gene girdigimde 2 profil vardı eskisini secip devam ettim :D oyunu bitirdim sonra. su yeni oyun krater i indiriyorum bi oynıyak bakalım nasılmış :D 1.8 gb.
The devil windows live dan ofline profil ac öle girmeyi dene bide bakalım :).
Valla mac aynısı bana oldu bi girdim oyuna profil yok dedim hah gitit o kadar oyun sonra yeni profil olusturdum oyundan cıktım gene girdigimde 2 profil vardı eskisini secip devam ettim :D oyunu bitirdim sonra. su yeni oyun krater i indiriyorum bi oynıyak bakalım nasılmış :D 1.8 gb.Benim pc galdırır mı? Güzelse indireyim. Sen oyna ıcık. Sonra haber ver iyiyse indirem. :D
mr yamyam bana karşı bu tavırın neden ben seninle ilgili kötü bir şey
Ben kimseye karşı özel tavır almam.
Ancak kişiler efendice fikir alışverişinde bulunmuyor ve karmaşa ortamı yaratıyorsa forum kirliliğini ortadan kaldırmak ve kaliteli sohbet amacıyla gerekenleri yaparım. Buradan birkaç arkadaşımızı suçladığını birkaç kere gördüm ama ses çıkarmadım. Eğer bir kişi ile sorunun var ise o kişiyi engeller ve muhattap almazsın. Sana karşı ağır hakaretlerde bulunmuşsa ilgililere bildirirsin.
Bundan sonra benim arkadaşlarımla ilgili bu bölümde tek bir suçlamada bulunman halinde durumu yetkililere bildireceğim.
Yamyam abi bunlardan hangisini seçeyim?