YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.günaydın beyler ve bayanlar herkeze günaydın
Kınaşlı bu limbo çalışmayı yavvv. Directx i kurdum hata vermedi ama oyun çalışacak gibi oluyor ama çalışmıyor. Ne edicik?
Daş yok mu daş der şimdi :D Ya sorun bizim bilgisayarlarda ama nerede onu bi anlasam çözecem olayı. Görev Yöneticisinde çalışıyor görünüyor ama tık yok. Niye diğer oyunları çalıştıran bilgisayarım bunu çalıştırmıyor?Aynısı bende de oldu napacak bilemiyom şimdi okin abi gızcak bize haşlıcak valla :
bende kurdum oynadım sonra girmeye çalıştım banada aynısı oldu ve limbo yu öneren de benim ama ben oynayamıyorum
Daş yok mu daş der şimdi :D Ya sorun bizim bilgisayarlarda ama nerede onu bi anlasam çözecem olayı. Görev Yöneticisinde çalışıyor görünüyor ama tık yok. Niye diğer oyunları çalıştıran bilgisayarım bunu çalıştırmıyor?Abi sistem özelliklerimiz yetmediğinden oyun açılmıyo sorun gayet net :D ama Quke4 bundan daha ağır oyun çalıştırıyo bu bi dene limbo yu çalıştırmıyo :D nasıl iş aklım ermiş deil :)
beyler bide burdan indirip kurun ben şimdi denedim açıldı oyun
Yamyam abi bende 5 + 1 creative ses sistemi var ama ses sadece 2 hoparlörden ses geliyor.Neden olabilir.
beyler bide burdan indirip kurun ben şimdi denedim açıldı oyunİndiriyom hocam bakalım çalışacak mı.
günaydın beyler ama öğlen oldu :)
profil fotom nasıl olmuş ?
beyler bide burdan indirip kurun ben şimdi denedim açıldı oyunAbi sayfada MySQL Error! dio napım ? :DBu arada ekran kartı ısındıkça fsb düşer dionuz benimki ısındıkça oyun daha akıcı hale geliyo anormal bi bilgisayar :D
Abi sayfada MySQL Error! dio napım ? :DKINAŞLI ekran kartından sınıfta kalıyoruz. Hiç boşuna indirme. Can you run it ten ekran kartının shader versionu tutmuyor. Oyun Shader version 3.0 istiyor, benimki shader version 2.0 Yine de bak can you run it ten.Bu arada ekran kartı ısındıkça fsb düşer dionuz benimki ısındıkça oyun daha akıcı hale geliyo anormal bi bilgisayar :
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 27 Haziran 2012 13:13
YAMYAM abi ben Youtube'dan müzik dinlerken yada Msn'de facede biriyle gürüntülü konuşurken ses kesilip kisilip geliyo takıla takıla galiyo ses görüntü normal ama ses çok kötü kulağımı tırmalıyo :( napmam lazım lütfenn yardım sence Driveri silip tekrar kursam yararı olurmu
Edit: başka sitelerde veya normal PCde müzik dinlerken olmuyo sadece youtube müzik dinlerken ver biriyle görüntülü konuşurken :(