Abi dik tenekeden öle bişeyi nası cıkarcaz yaf :S hadi cıkardık 3g yi nası o sekilde takcaz.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Abi dik tenekeden öle bişeyi nası cıkarcaz yaf :S hadi cıkardık 3g yi nası o sekilde takcaz.
Tenekeyi sadece C şeklinde kıvıracaksın. Yüksekliği 20cm olacak. C nin bir ucundan bir ucuna 40-60 cm olacak. Çaktın mı köfteyi..
İlk resimdeki elek şeklinde ya biz onu tenekeden düz yapacaaz.
3. resmin içerisindeki beyaz kısım gibi olacak.
Abi final sınavları falan vardı onlara yoğunlaştım ondan pek foruma uğrayamadım, şu an itibariyle hem mezunum hem de işsizimnasssi hem mezun sun hem işsiz
mezun olduğuna sevindim işte bulursun kardeşim takma kafana sağlık olsun
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 29 Haziran 2012 01:00
Eh oda işin diğer tarafı :DBen hiç toplamadım ama :) toplayan arkadaşlarım vardı çok zor diyorlar :) kolay gesin şimdiden ;)
Fındık toplarken ki espriler havada uçar.Muhabbet falan ederiz. Asıl işin bu yönleri çok eğlenceli.Bide heryer yemyeşil.
Sizin oralarda daha çok çay bahçeleri vardır.Gerçek karadenizli şivesini oralarda konuşuyorlar.
Eh oda işin diğer tarafı :D
Fındık toplarken ki espriler havada uçar.Muhabbet falan ederiz. Asıl işin bu yönleri çok eğlenceli.Bide heryer yemyeşil.
Sizin oralarda daha çok çay bahçeleri vardır.Gerçek karadenizli şivesini oralarda konuşuyorlar.zamanında dedem dikmiş fındık ama ben toplamıyorum yengelerim yeğenlerim saolsun onlar topluyor bense devamlı yatıyorum fındık ağaçlarının altında ben kalite kontrol ediyorum yeyip
fındık toplamak zevkli iştir arazi temiz olursa temiz derken diken vs olmaması gerek
Kardeşlerimin en küçüğü ben oldum için annem pek yormuyor
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 29 Haziran 2012 01:05
Eh oda işin diğer tarafı :DEvet öyledir :)
Sizin oralarda daha çok çay bahçeleri vardır.Gerçek karadenizli şivesini oralarda konuşuyorlar.zamanında dedem dikmiş fındık ama ben toplamıyorum yengelerim yeğenlerim saolsun onlar topluyor bense devamlı yatıyorum fındık ağaçlarının altında ben kalite kontrol ediyorum yeyiphaha en güzelini sen yapıyomuşsun topraam :D Fındık toplama eylemi nedir ki sonrasında yapacağın değerlendirmenin yerini tutamaz tabifındık toplamak zevkli iştir arazi temiz olursa temiz derken diken vs olmaması gerek
Kardeşlerimin en küçüğü ben oldum için annem pek yormuyor
Evet öyledir :)bir defa yaş fındığı fazla yemiştim akşam oldu eve döneceğiz bahçeden çıkacağız ayağa kalktım gözlerim kararıyor tabi doğru doktora doktor dedi mide tıkanmış hemen yıkadılar 4 gün yatardım evdehaha en güzelini sen yapıyomuşsun topraam :D Fındık toplama eylemi nedir ki sonrasında yapacağın değerlendirmenin yerini tutamaz tabi
taze fındık çarpar dikkat etmek lazım onuda yaşayıp gördüm