Dostum o pencereye geldimde, şimdi engellenen göndericiler penceresine o mesajı göndereni eklemem için bana gelen mesajı açmadan, o mesajı gönderenin e-posta adresini nasıl görürüm. Şimdi mesaj virüslü olabilir.abi bak ilk önce burdan seçeneklere gireceksin:
sonra burdan postaya tıklayacaksın
[url=http://bit.ly/c25MCx]
fotoğraflar niye görünmüyo yiaaa :D
chipten dogrudan yüklemeyi deneyim bide :
ü
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Tamam tamam hallettim thedevil01, teşekkür ederim yardımın için.
neyse kurdum james bond 007 blod stone yi ben kaçar :)
ekran kartı crysis 1 de en full ayarda 80 derce gördüm son bölümde kitleniyor o da ayrı birşey onun dışında başka bi oyunda 70derecenin üzerine çıkmadı
yalnız benim profilimdeki pc değil masaüstümün sıcaklığı öyle benim notbookta o civarlarda geziyor
son_goku sahippire hd6850 ekran kartıyla fsp 80+ 500w güç kaynağını taktım biraz önce kasaya işlemciyle darboğaz yapmadı ama en son ayara dayayınca kasmalar başlıyor soğutucuya masraf yapacağıma ayın 15şinde anakartla işlemci alıcam ucuza kapatmam lazım amd phenom x4 965 3.4 ghz ve 120 tl lik bi gigabayt anakart alsam nasıl olur en ucuz şekilde yapmam lazım 2gb 1600mhz+4gb 1600mhz ram im var 2sene sonra yeni kasa dizecem ucuz ve kaliteli anakart lazım amd işlemciye 1600mhz ram destekleyecek bide sata 3 olcak
Neyi en son ayara dayayınca oluyor tam anlamadım. Çözünürlük mü?
çözünürlük zaten 1920x1080,
high yapınca kasıyor
Hangi oyunda? Biraz daha aç şu olayı
battlefield 3 nfs the run max payne3 15tane daha denedim yeni oyunların çoğunu denedim orta ayarda hafif kasma var
işlemci zayıf geliyor 4 çekirdekli bişey lazım fx4100 mü phenom 2 x4 965 daha iyi olur
core i3 2100 alacamda oda 300tl anakart 150 de ona anakart desen paya pahalı oluyor amd işlemci koymak lazım
ama fx lerden performanslı
battlefield 3 nfs the run max payne3 15tane daha denedim yeni oyunların çoğunu denedim orta ayarda hafif kasma varAMD hakkında pek bilgim yok. Thedevil01'e falan sor.işlemci zayıf geliyor 4 çekirdekli bişey lazım fx4100 mü phenom 2 x4 965 daha iyi olur
core i3 2100 alacamda oda 300tl anakart 150 de ona anakart desen paya pahalı oluyor amd işlemci koymak lazı
sen işlemci anakart ne kadara almıştın?
neyse almama daha 15gün var bol bol düşünürüm :)
15 gün eskiden oynadığım gibi düşük ayarda oynarım işlemciyle anakartı alınca dayıyacam sona çözünürlüğü detayları :)
İ3 güzel işlemci alınabilir illa i5 e gerenk yok testlerde geceyi amd leri :D