YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Selam yamyam ailesi ben geldım :)
Arkadaşlar ya bu ezgi neyin nesididr forumda derprem olmuş sanki değerli üyesı gıttı dıyolar. Birbirine hakaret edıyoalr. bı üye için. Gitti de gitti vah vah :D bir teknolojik bi forum olarak, bı teknolojik bilgi sunduğunu görmedim. tanımıyorum tabı kednısnı de yorumlar tuaf gelıyo...
Birde sohbetımıze laf atıyolar ben şahsen çok begeneıyorum helede bu topiği!
Bosver ya fake hesap acmıs bizi keklicek aklı sıra cok zekiler ya bazı azgınlarda hemen savunmaya geciyolar dişi sinek görse atlıcak adamlar var forumda.
Abaza sayısı en fazla olan ülkelerden biriyiz.Kızlarla konuşmanın adabını bize öğretiyorlar.Sanki ilk okuldayız.Erkek erkekligini bilirse kız kızlıgını bilirse sorun çıkmaz.
Selam yamyam ailesi ben geldım :)Basıldık YAMYAMİTA gelmiş..
Arkadaşlar ya bu ezgi neyin nesididr forumda derprem olmuş sanki değerli üyesı gıttı dıyolar. Birbirine hakaret edıyoalr. bı üye için. Gitti de gitti vah vah :D bir teknolojik bi forum olarak, bı teknolojik bilgi sunduğunu görmedim. tanımıyorum tabı kednısnı de yorumlar tuaf gelıyo...
Birde sohbetımıze laf atıyolar ben şahsen çok begeneıyorum helede bu topiği!KAÇIIINNN
okin şu resimden başlayalım önce..
[URL=http://img51.imageshack.us/i/vidia.png/][/URL]
Oradaki restore defaults a bas ve yeniden ayarları kontrol et bakiim.
Gene aynı degişen bişi yok.
Selam yamyam ailesi ben geldım :)Acaba seni rakip olarak görmüş olabilir mi. Ben yamyamları rakip olarak seçtiğini düşünmüştüm ama yamyamlar ne de olsa ilkel erkekler sınıfındadır. Sen de yamyamlara rağbet edince kendisi yanlız kalmış olabilir.
Birde sohbetımıze laf atıyolar ben şahsen çok begeneıyorum helede bu topiği!
Abi ayarlar sendeki gibi nvidia işaretlemiş zaten :S dinamik ısıklandırmayı harekete göre ısıklandırma secenegi ile degistirdimi ses gidiyor büyük oranda ama oyunda donmalar oluyor
Şu işaretlediğim yerdeki stereoscobik3D ler nereden çıktı bilmiyorum. Yoksa 3D monitör mü kullanıyorsun.
İşaretli yerleri de bi mıncıkla bakalım.
[URL=http://img94.imageshack.us/i/2001792012624144457.jpg/][/URL]
3d monitör degil samsung düblü monitör
YOK c.o.p 3 sıralama söle : stalker shadow of chernobil- clear skyy - call of pripyat
.... Biri Foruma Yeni Üye Olmuş. Hep Bana Karşı Konular Açmış ...... ç......
.... Biri Foruma Yeni Üye Olmuş. Hep Bana Karşı Konular Açmış ...... ç......Boşver dostum takma.Mesaj atsın dursun.Heryerde var böyleleri
Bişey merak ediyorum.
Bu adamın Ezgi olaydan sonra foruma üye olması ve ilk mesajlarının da ezgi hakkında kullanması biraz garip değil mi ?
Şüphelerim doğru çıkmasın :DSon Düzenleme: yunus07 ~ 24 Haziran 2012 16:15
Torente nası tracker ekleniyor ?İndirilen torrentin üzerine sağ tıkla. Özelliklere tıkla. İzleyicileri sil oradaki.Bi sitede liste vardı onları kopyaladım ama bi etkisi olmuyor ?
Sonra da buradaki http://www.torrent-oyun.com/acik ... munda-trackerlar-!/ trackerları seçe tıkla ve kopyala oraya yapıştır.