beyler bildiğiniz dosya kilitleme programı yada programsız bir yolu var mı ?
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Öle cok program var dostum klasör kitleme şifreleme vs folder lock u bi dene istersen.
İnternette full sürümü var sıkıntı olcacağını sanmıyorum ama sen bilrsin :D axcrypt felan var bunlar basit programlar tabi şfireyi koy gizle felan işte daha gelişmiş bişe arıyosan bilemem ama şifre için kullancaksan iş görürler :D
Ben kullanmam dostum gizlicek bişeyim yokki pc de animeler felan var işte :D:D
Brii anime mi dedi?
Dragon ball yoksa sıfır
Az evvel gom player ile media player ı alt alta actım görüntü kalitesi hangisinde iyi diye resmen media player ezici bi şekilde daha iyi goma göre daha parlak ve kalteli gom sönük :D k-lite desen onda animelerin bazıları acılmıyo ses var görüntü yok media playerda görüntü var ses yok gom player a kaldım :D en iyi alternatif genede D:
Gom player candır
Ama diğerleri olmadığında
Aynen k-lite da olmıyan codec i otomatik bulabiliyo mesela ama gözle görülür bi şekilde görüntü kalitesi cok iyi degil media player a göre :D neyse arkadaslar ben kacanzi iyi aksamlar :D
ben müziğimi bile gomdan dnlerim o şakası
Aynen k-lite da olmıyan codec i otomatik bulabiliyo mesela ama gözle görülür bi şekilde görüntü kalitesi cok iyi degil media player a göre :D neyse arkadaslar ben kacanzi iyi aksamlar :
Kim bu GOM yaaf
Ben gom mom bilmem. Elimde şeker gibin player var. Yamyamları bilem oynatıyo.[URL=http://img607.imageshack.us/i/adszjzr.png/][/URL]
yamyam abi beni de pişirmeden gaçayım
Tek ben galdım zaten
Yamyam abi o program ın ismi ne hiç popüler bişi kullandıgın yok abi nerden buluyon bunları yaf :D
Hiiii herkescikler kactı
Gecenin bir yarısı tez hazırlıyorum ve projeyle uğraşıyorum :D
Yamyam abi avatar ın bulanık gözüküyo yaf :S atın üstünden kafayı uzatsan arabada oldugu gibi güzel olurdu gözlükler felan böle :D
Cahil civelek lafı haydar dümenin kullandığı bir laf değil mi