skyrim i bitirsin bir haftada neyse ben gerçekten kaçar max paynede bi capter bitireyim öle gelirim o da 1saat sürer
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.gine selçuk abinin dediği gibi dikkate almıyorum ve max payne 3 oynamak için gaçıyorumm byyy
Üstüme alınmadım zaten hayvanat ın selamını almıyoruz bu konuda kurbaney diidgidigdiasi yedin yedin lafları migdene mi oturdu 3x<<< ...
TnDnmz stalker sersini de yavsiye ederim güzeldir...
Yaa biri artık beni duysun yahu!
ben liste yapmak yerine konu açtım ve konudakilerin hepsini indirdim şimdi her hafta 10 tane kuruyorum
Hayır ben bayan değilim. BAYMAYAN ım.
http://www.ensonhaber.com/yamyam ... adi-2012-07-02.html bak sizin arkadaşınız çin de neler yapmış :):)çoğ komik saatledir gülüyom boyttt
Yahu bırakın kavga etmeyi 2 sayfadır bi soru soruyorum tartışmanın hararetinden görmüyorsunuz yaa.
neyse ben çıkıyorum 2 saat sonra girerim baymayanlar topluluğu
Ne sordunOhh bee :D Biri cevap verdi. Ya okin şu laptop kampayadaymış asıl fiyatı 1.760 TL, kampanyalı fiyatı 1.283 TL Özellikleri hoşuma gitti. Sen nediyon?
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 03 Temmuz 2012 16:36
süper bence alınabilir acer kötü diye bir takıntın yoksa al
baymayanın anlamı komik olduğunu sanan sevimsiz demek mi yamyamcık ??
Açıklayıp tüyeyim. Nasıl olsa ezgi konunun reytingini ve mesaj sayısını yükseltiyor..
Baymayan = İnsanları bazı sözleri ve davranışlarıyla baymayıp zevkli bir sohbet sunmaktır. Konuşma uslubü ve genel kültür ayrıca aile eğitimi gerektiren bir olgudur. Bunları yeterince almamış olanlar sohbeti ile karşısındakileri bayarlar. Yani baygınlık getirirler.
Komik bir sözcük ya da gülünmesi gereken bir kelime değildir.
Bence alınmaz.Ohh bee :D Biri cevap verdi. Ya okin şu laptop kampayadaymış asıl fiyatı 1.760 TL, kampanyalı fiyatı 1.283 TL Özellikleri hoşuma gitti. Sen nediyon?