YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ntv spor dediyse doğrudur
VERİLEN CEZALAR
Aziz Yıldırım örgüt kurmak suçundan 2 yıl 6 hapis cezası aldı. Aziz Yıldırım şike ve teşvik suçundan 3 yıl 9 ay hapis ve 1 milyon TL para cezası. Aziz Yıldırım'ın 6222 sayılı yasadan önceki eylemlerine ise beraat kararı verildi. Aziz Yıldırım toplam 6 yıl 3 ay ceza aldı.
Olgun Peker'e örgüt kurmak ve yönetmekten dolayı 2 yıl 6 ay ceza verildi.
evet az kaldı sayılı gün çabuk geçer :) başakn olarak yabancı birini getirsinler türkçe bilmesin :D
Herkes tahliye bekliyodu ama işte öle kolay degil bu işler atlatamadılar işi.....
parayı basar 6 ay filan yattıktan sonra çıkar :)
şahan reyiz :)
terbiyesiz zengine bak sen
oğlumun fotoğrafını 24 saat yayınlıyorlar :) koptum
neyse ben gaçacam max payne 3 oynuyacam kaçamıyom
millet aranızda 1er lira toplayın 2000tane kişi verse benim galaxay s3 parsı çıkıyor
Bir de kahkaha atması çok komik.. Ya oğlum bırak sen treni yaaa burda baban varr. Hah ha ha ha ha ha! :D :D
neyse ben gerçekten gaçar max3 oynuyacam :)
http://www.youtube.com/watch?v=DvlBrB_Uo68
3tane hdd takıyo 1 tane ssd namussuz :)
hddlerin bi tanesini verse yeter tekide son goku ya tamamdır :)
Yamyam abi io bit 360 hakkında ne düşünüyosun sistemdeki virüs programını algılayıp onla uyumlu halde calısıyor cifte güvenlik olarak bir 2 test ettim hiç fena degil gibi bide ab advanced system care i karıstırdım biraz bağışıklama ondada var ve spy bot dan cok daha kapsamlı bi program alet cantasındakiler felan sen ne dersin ?
İncelemek lazım.