Bakın Ben size demiştim yakında Faceyi chip'e çevirecez die inanmamıştınız noldu şimdi
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Valla bu site cok kötü bi hal aldı sen face dedinde aklıma geldi siteyi face cevirmişiniz diyen bazı süs kabakları var bu konulara laf atıyolar bezelye kadar beyinleriyle bu konular olmasa bu site coktan ölmüş gitmişti bu konular ayakta tutuyo siteyi site diger konu dısı ile yasıyor resmen.
Valla bu site cok kötü bi hal aldı sen face dedinde aklıma geldi siteyi face cevirmişiniz diyen bazı süs kabakları var bu konulara laf atıyolar bezelye kadar beyinleriyle bu konular olmasa bu site coktan ölmüş gitmişti bu konular ayakta tutuyo siteyi site diger konu dısı ile yasıyor resmen.Abi gerçekten bu kadar güzel anlatılır arada bi farklı konular da açmasam göremicem diğer bölümlerim yüzünü :D
Okinin anteniyle uğraşmasam da batardı şimdiye kadar
yeni ekran kartını taktım bi sistem dercenlendirmesi yapıyım dedim derecelendirmede hiçbir şey yazmıyor derecelendirme bitince
Bide taklitler pörtledi forumda yok o sohbeti bu sohbeti :D:D:D.... Abi anten i yapacaaz ama sonunda cekecek inanıyorum :D
Bide taklitler pörtledi forumda yok o sohbeti bu sohbeti :D:D:D.... Abi anten i yapacaaz ama sonunda cekecek inanıyorum :
Anten şu haliyle tamamdır adamım. 16dbi kazanca kadar ulaştım.
Sadece konnektörü bulmak kaldı. Konnektörü bulabilirsem dalga boyunu 2100MHz e çekip dipolü yaptıktan sonra tamamdır.
Biz senden önce daldık bilem :D
Yorgunum!!!
Parmağımı bilem oynatmaya üşeniyorum
Abi güzel bi çay yap yanına bide püskevüt mümkünse burçaklı olsun süpero lur yorgunluk felan kalmaz :D
Olsun abi önümüzdeki yaz gidersin sende hem döndügünde oturulacak bir evde var artık daha iyi balık tutar evde mangal yaparsınız :DBirrde masaj yapsa offf off aga daha çok varya oOOOoooOOOOooo
Güya bu yaz bodrum taraflarına gitmeyi planlıyordum arabayıda aldım ki offfss
peder yaktı beni
Birini veya birilerini veya bir olayı cekemiyomusunuz dert etmeyin sizi bu dertten kurtarıcaz haşırt antenleri cok cuzzi fiyatlara cekme derdinize son veriyoruz hatta bi anten alana bi tane de biz hediye ediyoruz ki yanınızdada cekemiyen varsa istifade etsin elimizde her türlü antenlerden bulunmaktadr her .. uygun anten bizde ürünümüzü alın memnun kalmazsanız 3 ay içinde iade edebilrsiniz gel vatandas gel şok fırsatlar burda haşırt antencilik cekim vede geçim bizim işimiz ;) müessemiz yeni acılmıs olup yüksek kalitede hizmet sunmaktadır kullanıcılarımızdan birinin yorumunu alttan okuyabilrsiniz
::::: şimendiför at yoynagı yazmış
mirihba ben şimendiför bana kısaca difor diyebilirsiniz haşırt antenlerinden satın aldım ve cok memnun kaldım artık her noktadan cekebiliyorum cekmederdim son buldu eger sizde cekemiyorsanız haşırt antenlerinden alın cekme derdiniz son bulsun....