Birini veya birilerini veya bir olayı cekemiyomusunuz dert etmeyin sizi bu dertten kurtarıcaz haşırt antenleri cok cuzzi fiyatlara cekme derdinize son veriyoruz hatta bi anten alana bi tane de biz hediye ediyoruz ki yanınızdada cekemiyen varsa istifade etsin elimizde her türlü antenlerden bulunmaktadr her .. uygun anten bizde ürünümüzü alın memnun kalmazsanız 3 ay içinde iade edebilrsiniz gel vatandas gel şok fırsatlar burda haşırt antencilik cekim vede geçim bizim işimiz ;) müessemiz yeni acılmıs olup yüksek kalitede hizmet sunmaktadır kullanıcılarımızdan birinin yorumunu alttan okuyabilrsinizHacı kim bozdu moralini::::: şimendiför at yoynagı yazmış
mirihba ben şimendiför bana kısaca difor diyebilirsiniz haşırt antenlerinden satın aldım ve cok memnun kaldım artık her noktadan cekebiliyorum cekmederdim son buldu eger sizde cekemiyorsanız haşırt antenlerinden alın cekme derdiniz son bulsun....
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Dostum bende ev işi bitince birde bilgisayarı toplamayı bitirdiğimde şöle bişey düşünüyorum benim canavarın yanına
Bu benim evlat
[url=http://www.yukle.tc]
Bunun yanına şöyle bir canavar dahamı alsam diyorum
[url=http://www.yukle.tc]
Evide zaten oraya yappıyoruz demirlerle çimentolar orda arabadan 16 metre aşağıda
Valla abi ben mersonun o modellerini sevmiyorum asırı kalın arabalar nası diyim hani millet vekili arabası gibigeliyo bana :D bence pna verecegin parayı bmv ye harca modifikasyon yap süper olur valla.
Valla abi ben mersonun o modellerini sevmiyorum asırı kalın arabalar nası diyim hani millet vekili arabası gibigeliyo bana :D bence pna verecegin parayı bmv ye harca modifikasyon yap süper olur valla.Dostum ben modifiye sevmiyorum diceksin nasıl yani orjinali korumayı seviyorum
mersonun bu modelleri ağır araba doğru ama konfor performans feci..
buzdolabı bile var içinde
Valla ben olsam öle yaparım abi zevkler renkler tartısılmaz :D carbon fiber gözde fıstık yeşili renk mavimsi film camlar cok iyi bir ses sistemi acayip bi araba olur :DDostum ben modifiye sevmiyorum diceksin nasıl yani orjinali korumayı seviyorum
mersonun bu modelleri ağır araba doğru ama konfor performans feci..
buzdolabı bile var iç
Bu arada ispanya üst üste 3. kupayı aldı 2-0 öndeler zor döner artık helal olsun adamlara :D
Abiler ben kacayorum gidem az stalker felan oynıyam iyi geceler.
Arkadaşlar bugün son günüm. 20 gün yokum.
Gecende öle dediydin ama :/
Biri beni kovalasın gidemedim :(
İnsan bi kış felan der odun gösterir gidemedim kvalayın laynnnnnnnnn :D