Hala mı uyuyonuz yahu
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Günaydın ahali 2 saat uydum kalktım gene :D
Yamyam abi bişi sorcem setlers indircemde daha öce setlers 5 oynadım kararsız kaldım 4 ümü indiriyim 6 yımı 7 yimi sen oynadınmı bunları sence hangisini indiriyim ? bide setlers 4 2 version mu fourth edition - gold edition 2 tane var cevap verirsen sevinirim iyi sabahlar .
Settlers IV gold edition
Pc de bi sorun var yamyamlar.
Bugün iyice temizledim termal macunu felan yeniledim.Cpu soğutucusu foşur foşur yıkadım.Kasayı bağırsaklarına kadar parçaladım
Fakat ne zaman böyle temizlik yapsam ya ses çıkmıyor ya da monitöre görüntü gelmiyor.Ramları kontrol ediyorum.Ekran açılıyor.
Sora pc yi açtığımda ses ayarlarının sapıtmış olduğunu görüyorum.
Ses çıkışının Realtek olması gerekirken Atı olduğunu görüyorum.Bu canımı sıktı yav.Hep böyle oluyor.Bi kurtuluş yolu yokmu ?
Bitirme projesinin sunumu da bitti bugün ve rahatladım artık bir tek tez kaldı yazılacak ayrıntılı bir şekilde.
Mr. Yamyam bu konunun ilk mesajında daha önce sohbet bölgesi diye yazmıyordu değil mi?
Pc de bi sorun var yamyamlar.Cahal cimbildek adam. Bios u anlamak işte burada başlıyor.Bugün iyice temizledim termal macunu felan yeniledim.Cpu soğutucusu foşur foşur yıkadım.Kasayı bağırsaklarına kadar parçaladım
Fakat ne zaman böyle temizlik yapsam ya ses çıkmıyor ya da monitöre görüntü gelmiyor.Ramları kontrol ediyorum.Ekran açılıyor.
Sora pc yi açtığımda ses ayarlarının sapıtmış olduğunu görüyorum.
Ses çıkışının Realtek olması gerekirken Atı olduğunu görüyorum.Bu canımı sıktı yav.Hep böyle oluyor.Bi kurtuluş yolu yokmu ?
Yapılandırma seçeneklerine girip ekran kartının ses sürücüsünü iptal edeceksin ve varsıyalan ses aygıtını realtec yapacan.
SelamunAleykum.Arkadaşlar.Sohbetiniz koyu ve bol olsun. :) Ama benım bir sıkıntım var sohbetinizi böyle bir konu ile bölmek istemezdim ama her türlü konu sohbet olarak kabul ediliyormuş. Başlıkta öyle yazıyor. Benımkıde bir nevi teknolojik bir konu sayılır. ;-) kullanmış olduğum pc'de int.exp8 'de facebook açamıyorum. Nedeni : sertifika güncellemesi yaparken yanlışlıkla iptal etmişim, ve tekrar geri nasıl alabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz ? Lütfen..!
SelamunAleykum.Arkadaşlar.Sohbetiniz koyu ve bol olsun. :) Ama benım bir sıkıntım var sohbetinizi böyle bir konu ile bölmek istemezdim ama her türlü konu sohbet olarak kabul ediliyormuş. Başlıkta öyle yazıyor. Benımkıde bir nevi teknolojik bir konu sayılır. ;-) kullanmış olduğum pc'de int.exp8 'de facebook açamıyorum. Nedeni : sertifika güncellemesi yaparken yanlışlıkla iptal etmişim, ve tekrar geri nasıl alabilirim. Yardımcı olabilirmisiniz ? Lütfen..!Silip baştan yüklemeyi dene
arkadaşlar kapıda kalmıştım sağolsun banka kartları çok işe yarıyor girdim
Hey ahali stronghold 2 türkçe yaması olan varmı saglam mac evler ne pis yanıyo öle ya kuyu yapmaktan helak oldum süre biti veriyo bölümde ah bi türkçe olsa 120 mb bitane indirdim onunda rar ı bozukmus D:
Hey ahali stronghold 2 türkçe yaması olan varmı saglam mac evler ne pis yanıyo öle ya kuyu yapmaktan helak oldum süre biti veriyo bölümde ah bi türkçe olsa 120 mb bitane indirdim onunda rar ı bozukmus D::D :D Ben en beşta anlamıyordum. Evler yanıyor oyun bitiyordu.. Sonradan çaktım orada kuyu olduğunu.. Şimdi ne kadar bina yaparsam, o binanın yanına bir tane kuyu yapıyorum. Yoksa yetişemiyorlar :D :D
O yangın çıkan bölümde taş çıkartacaksın ve o taşları komşu ülkeyedeki monk lara verip saraylarını tamir etmelerine yardım edeceksin.