YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Abi bugün Logitech marka wireless mouse bozuldu. Duvara bi attım demin düzeldi.
2 dakika sonra gene gitti bi kodum pilden güç alan metal koptu kablolu ile idare ediyomOda bişeymi bende bi tane vcd vardı dwd almamıştım daha cd yi takıyorum film izlicem okumuyor yani içerden ses gelmiyor ses derken cd yi döndürünce vııııııv diye ses gelir ya ha o olmuyordu üsten bir yumruk vurdunmu başlardı film
dwdye geçtim kurtulmuştum hey gidi günler bi tanede tv vardı ona bi yumruk asıldım yanmıştı
Abi bugün Logitech marka wireless mouse bozuldu. Duvara bi attım demin düzeldi.
2 dakika sonra gene gitti bi kodum pilden güç alan metal koptu kablolu ile idare ediyom
Bak bunu iyi hatırlattın.
Farelerin bakımı ve foşur foşur yıkanması ile ilgili bi konu daha açayım.
Bu konuyu okuyanlar, belki senin gibi fareyi duvara atmazlar..
Gördüğüm kadarıyla VCD'ler hep başa bela olmuşOda bişeymi bende bi tane vcd vardı dwd almamıştım daha cd yi takıyorum film izlicem okumuyor yani içerden ses gelmiyor ses derken cd yi döndürünce vııııııv diye ses gelir ya ha o olmuyordu üsten bir yumruk vurdunmu başlardı film
dwdye geçtim kurtulmuştum hey gidi günler bi tanede tv vardı ona bi yumruk asıldım yanmıştı
aç tabi abim fare nasıl yıkanır görek benim farenin ışığı içine dolan tozlar yüüzünden artık yanmıyor görünmeye başladı
Yarın fareler hakkında konu açıyorum. Dikkatlice takip ediniz. Bir daha fareleri duvara ya da birilerinin kafasına atmayınız.
Foto da çekmem gerekli yarın makinayı aliim bari..
Abim bu TTNetin 50 gb'dan sonra 1 mbite düşürme olayı var ya. Modem arayüzünden bir şeylere yaparak bundan kurtulabilir miyiz acaba? Modem 5452.
Bak bunu iyi hatırlattın.
Farelerin bakımı ve foşur foşur yıkanması ile ilgili bi konu daha açayım.
Bu konuyu okuyanlar, belki senin gibi fareyi duvara atmazlar..
Resim on numara
Diğer ismini yazmadığım arkadaşları başka resime ayırdım
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Arkadaşlar ben kaçıyorum. Evde misafir var P4 e bakmaktan ilgilenemedim gızıyolar.
Siz vaziyeti götürün. Ben uyumazsam gelirim.
Herkesi ısırdım..
MR_YAMYAM abim bizde kazanı değiştirelim artık şöyle bişey alak [url=http://bit.ly/c25MCx][/url]