kurduğumda bilmiyordum 7.0 ı oyunları açmıyordu sonra araştırdım kapanıyormuş :)
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sandbox ayarlarında hariçler var oyunk ısayolunu girersen hepsi calısır :D süpeli gördügü programları kendi eşlik edip calıstırıyo gel bakam sen hemşerim diyip :D
Baktım
Dağları
Aşırdım
Yadeller
Derde
Düşürdü
Yine
Gözlerim yaşardı
Gurbet hapishanesinde..
Arkadaşlar bu akşam keyfim yerinde çok azda olsa hüzün var tabi ufak bi sorun var ama önemli değil tabi hallederim
Sizleri kardeşim gibi görüyorum takılıyorum arada sizlere şaka maksadlı lütfen yanlış anlamayın kırılmayın rahatsız oluyorsanız söleyin sizleri kıırmak istemem bilmeyerekte olsa...
sefiyorum uleyn sizleri yamyamlar
yanıyorsun fuaat abi
http://www.youtube.com/watch?v=0-Imb_hTVmw düşünceleriniz ?
Ben avastın müdahale ettigi oyunlar bu sekilde oynuyorum ahada :
yeni most wanted geliyor yukarıda fragmanını yayınladım süper bişey :)
Bi tane köpeğim vardı böle bişeydi öldü
Bi tane daha alacağım işlerim bitsin
Neyse arkadaşlar ben çıkıyorum. Yarın saba imkan bulabilirsem 30 dk daha girerim. Hadi Allah'a emanet olun. Ki.b.
sence need for speed fiyasko olur mu ea herkesi iştan çıkarır o oyun kötü olursa
Olabilir valla ne oyunlar fiyasko cıktı nfs serisindede fiyaskolar var bence pro street gibi mesela kul yapımı sonucta mükkemmel olcak diye bişi yok :D tabi sana güzel gelen bana fiyaskoda gelebilir mesela bence bf3 bi fyaskodur.
pro street hiç oynamadım :) ne bileyim nfs the run çok mükemmel olunca bidaha düzgün gider diye düşündüm
hot pursiut +the run +most wanted aynı oyun motoru nerdeyse düzeldi nfs nin grafikleri
Oynama zaten adamı delirtir cok sorunlu bi oyun araba yola gömülür titrer felan gıcık oyun ya :D ben en son undecover oynadım daha ötesini oynamadı malum net yavaş ve nfs nin boyutlarıda gallabi :D oynayıp görücez inş güzel olur :D nfs nin karsısına güzel bi oyun cıkamadı ya test driver denedi olmadı bi rakip cıksa daha güzel oyunlar oynarız bence hiç degilse alternatif olur nese arkadaslar bende kacam iyi geceler herkese.
Son Goku hayatımın her yerinde her zaman olacak sanırım :)
Fifa 12'de kariyer açarken adım Son Goku, firefox da temam bile son goku
undercover demişken onuda indireyim lazım güzel mi?