Abi crack degil sade key girdim netten bulup :D:D 2098 e kadar akar :D:D:
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Cahal civelek adam baksana hileli olduğunu program zaten biliyo.
Abi kayıtlı diyi işte daha ne olcadı gerisini program düsünsün :D dün bü güncelleme indirdi uzun sürdü baya sistemi felan resetledi bi sürü şey gelişmişmiş dedigine göre :D
Bende kacayom iyi geceler herkese bi kez daha D: yarın görüşürüz.
Ben AVG'nin iş başında tam 12-13 virüs bulduğunu gördüm ama dierlerini bilmem :D
Mesela ben arşivden bişiy çıkarırken birden çıkartma yarıda kesiliyo sonra winrardan hata geliyo arşiv hasarlı die lan diom nasıl olur daha yeni indirdiğim arşiv nasıl bozuk çıkar sonra bi bakıyom AVG önüme sırıtarak çıkıyo virüüüüüüüs die :D
Yamyam abi io bit 360 hakkında ne düşünüyosun sistemdeki virüs programını algılayıp onla uyumlu halde calısıyor cifte güvenlik olarak bir 2 test ettim hiç fena degil gibi bide ab advanced system care i karıstırdım biraz bağışıklama ondada var ve spy bot dan cok daha kapsamlı bi program alet cantasındakiler felan sen ne dersin ?
Saol okin abi indiriyom da len şu avast uzun sürüyo biraz :D
4 gün bilgisayarı kapatmadım şimdi nfs the run indirdim kuruyorum.İçine ediyorum bilgisayara :D Dili olsa sövecek :D
Ben rekora gidiyom nerdeyse 30 gündür doğru düzgün kapamadım pc yi malum net yavaş acık bırakmak zorunda kalıyorum :D
Bu dediğiniz sayfa yenilenme bende hiç olmuyor :Abi aslında çok hızlı yazarım ve öok hata yaprım ama uzun yazılar yazarken (5-10 parahraf) hatalarımı düzeltmek için yazıyı gözden geçiriyorum (zaman kaybı) sonra bi bakıyorum mause meşkul görünüyo 3-4 saniye geçmeden bi bakmışıım gitmiş o kadar uğraşıp yazdığım yazılar :(
İlginc bende bi yanıt verirken site göcüyo oda geri alıyorum sayfayı gene yanıt ver e basıyorum gene göcüyo bidaha geri alıp bastıgımda göcmüyo bu yöntemi buldum :D
Önce not defterine yaz yazıcagın şeyi sonra ctrl + v ye 2 defa üst üste basarak yapıstır no proplem :D
günaydın beyler tabi uzunsa not defterine kısaysa gerek yok :)
Önce not defterine yaz yazıcagın şeyi sonra ctrl + v ye 2 defa üst üste basarak yapıstır no proplem :Zaten genellikle konularda öyle yazıyo not defterine forum kodlarını yazıyom falan [resim][/resim] die :D
Ama Chip'te gerçekten bi saçmalık var en sinir olduğum şeyde yanıtı yazınca Katılımınz için teşekkür ederiz dio ya ona sinir oluyom :D Lan adam konulara girip küfür ediyo Chip'te ona teşekkür ediyo :D
Günaydın dostum... benim en gıcık oldugum şey sitenin internet hızını düşürmesi siteye baglandıgımda 2 saat acılmamaya basladı bide neti de gebertiyo yeni hali berbat oldu sitenin.