YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Şikayet butonu işlev kazancak heralde
selçuk abi napsın tek başına
1 tane yöneticiyle bu kadar oluyor diğer yöneticiler nerde ?
a)havuzda yüzüyor
b)yurt dışında
c)uyuyor
d)aradığınız kişilere şu anda ulaşılamıyor
Şikayet butonu işlev kazancak heraldeŞikayet butonu her zaman işlevsel... Oku istersen...
https://www.chip.com.tr/forum/say ... _7.html?ynt=1262279
Okudum zaten ama benim böle bi durumum yok ettigim bütün şikayetlerin haklı bi sebebi var yani gıcık oldugum kişiler için kullandıgım bir mekanizma degil :) cogu şikayetimde hakaret veya assagılama mevcuttur o mesajlarda işlevsel olmadıgını cogunlukla asırı gec müdahale edildigi için söledim.......Şikayet butonu her zaman işlevsel... Okumanı tavsiye ederim
üye olduğumdan beri hiç kullanmadım :)
Okudum zaten ama benim böle bi durumum yok ettigim bütün şikayetlerin haklı bi sebebi var yani gıcık oldugum kişiler için kullandıgım bir mekanizma degil :) cogu şikayetimde hakaret veya assagılama mevcuttur o mesajlarda işlevsel olmadıgını cogunlukla asırı gec müdahale edildigi için söledim.......Geç müdahele ediliyor olabilir kimi şeylere, ama dediğim gibi kimilerine müdahele gerektirmiyor. Sadece "hakaret ve aşağılama" diye üstünüze alınıyorsunuz o kadar... Yöneticiler kimsenin kimseyle olan geçmişini, eski kavgalarını vs. bilmek zorunda değil. Mevcut mesaja bakılır ve karar verilir.
Son kez yazıyorum:
Sırf gıcık olduğu kişilerin alakasız mesajlarını şikayet eden olursa uçar... Hakaret olmayan şeyleri hakaret diye üstünüze alınıp şikayet butonuna basmayın hemen...
Bir kaç kişi var, defalarca banladığım halde, yine hesaplar açan. Bunları şikayet edip, "YANIT vermeyin"... Siz onları seviyesine düştükçe benim silmem gereken mesaj sayısı artıyor. Yapmayın bunu...
başladım bile uygulamaya umursamıyorum öyle durumlarda o kişler yokmuş gibi davranıyorum
bu avatarlar onaylanırken neye dikkat ediliyor ?
tmm bende niye 1gün bekliyor bu avatarlar diye merak ettim
Olamaz ya koca yazı bosa gitti site yeniledi sayfayı inanmıyorum :O
bende hiç olmuyor sayfayı yenilemiyor ? merak ettim şimdi
Benim şikayetler direk bana gelen hakaretlerdir genellikle zaten kimseyi kolay şikayet etmem kimsenin javgası veya gıcıklığı sizi ilgilendirmez haklısınız ama biri bana hakaret edip ne bilim dünki veled miş gibi aşşağılarsa ben o butona basarım cünki baska türlü hakkımı nası savunucam ben küfürlemi neyse artık yazıya son veriyorum gene site yenilenmeden
admin bey size bişey sormak istiyorum tek bir bilgisayardan yani atıyorum ahmet diye birisi 1 den fazla üye olup hepsini aynı anda kullanabiliyor bunu neden engellemiyorsunuz merak ediyorum adamın belkide 3-4 kullanıcısı var ama hiç biri ban yemiyor yani durduk yere
Basıldık..Geç müdahele ediliyor olabilir kimi şeylere, ama dediğim gibi kimilerine müdahele gerektirmiyor. Sadece "hakaret ve aşağılama" diye üstünüze alınıyorsunuz o kadar... Yöneticiler kimsenin kimseyle olan geçmişini, eski kavgalarını vs. bilmek zorunda değil. Mevcut mesaja bakılır ve karar verilir.
Sayın Seçuk İslamoğlu icabet etmişler...
Şikayet butonunu ben birkaç kez test ettim. Bence mevzuat gereğinde gayet iyi çalışmaktadır.