Ben Hem Most Wanted hem de NFS : World oynadım bir sıkıntı yok.Kur hacı kur.Ya abi bu ülkenin ben taaa ya fazla degil bi işinde hakkını versinler arkadas ne kadar vasat bir ülkeyiz böle ya 300 mb bişe iniyo 4 saatte tamam insin de ne b.k yemeye sebekeden atıyon beni valla gidip tarıcam ne kadar vodofone bayi var indiremiyom bi halt sinir krizi gecircem yakında anamız aglıyo 2 gram salatalık ekcez diye eve gel bak indirme kalmıs olsun bana hizmet getirmeyen devleti Allah bildigi gibi yapsın .......... Elin ingiliz vodofone una d....dürüyolar milleti..
Son Düzenleme: okinkurt ~ 17 Haziran 2012 12:28
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tamam kanka sakinYa abi bu ülkenin ben taaa ya fazla degil bi işinde hakkını versinler arkadas ne kadar vasat bir ülkeyiz böle ya 300 mb bişe iniyo 4 saatte tamam insin de ne b.k yemeye sebekeden atıyon beni valla gidip tarıcam ne kadar vodofone bayi var indiremiyom bi halt sinir krizi gecircem yakında anamız aglıyo 2 gram salatalık ekcez diye eve gel bak indirme kalmıs olsun bana hizmet getirmeyen devleti Allah bildigi gibi yapsın .......... Elin ingiliz vodofone una d....dürüyolar milleti..
Abi sakin sakin.Bu arada hangi tarifedesinki sınırsız indirme yapıyon.Ya abi bu ülkenin ben taaa ya fazla degil bi işinde hakkını versinler arkadas ne kadar vasat bir ülkeyiz böle ya 300 mb bişe iniyo 4 saatte tamam insin de ne b.k yemeye sebekeden atıyon beni valla gidip tarıcam ne kadar vodofone bayi var indiremiyom bi halt sinir krizi gecircem yakında anamız aglıyo 2 gram salatalık ekcez diye eve gel bak indirme kalmıs olsun bana hizmet getirmeyen devleti Allah bildigi gibi yapsın .......... Elin ingiliz vodofone una d....dürüyolar milleti..
Haftalık vodemnet 12 tl sınırsız sınırsızda 4gb bi haftada iniyo zaten dibine kadar sınırsız olsa ne fayda :D
Yamyam abi bişi sorcam ben Avast a torrentide indirirken taramayı ekledim ama genede torrent sonucta insan güvenemiyor bir virüs böcügünün avastı atlatması mümkünmü ?
Yamyam abi bişi sorcam ben Avast a torrentide indirirken taramayı ekledim ama genede torrent sonucta insan güvenemiyor bir virüs böcügünün avastı atlatması mümkünmü ?
Dosyaların hele de sıkıştırılmış dosyaların indirilirken taranması ciddi işlem gücü ve internet hızı demektir. Sonra avast kasıyo masıyo deme. En sağlıklı yöntem indirilen dosyaların güvenli bir yere kaydedilmesi ve burdan derinlemesine taranmasıdır.
Hızda düsme yok ve kasmıyor abi program heç maşallah :D
İlk dinlediğimde çıt çıt ses geliyordu.Meğer plak cızırtısıymış :D
Ama kaliteli bi kayıt.
Affına sığınarak ta bişey sormak istiyorum.
Ham gürültü ne demek?
Soru biraz garip oldu ama
:)
HAM, şebeke ya da vınıltı şeklindeki gürültülere denilir. Teknikte ham gürültüsü farklı farklıdır. duyulabilen veya duyulamayan gürültüler, Pink noise veya white noise olarak belirlenir. Ham kaba tabirle vınıltı olarak adlandırılır. Eserin son bölümünde bu vınıltıyı duyabilmen lazım.
Evet sonda vınnnnn diye bi ses var.Ve yine plak çizik sesleri :)
Öncesinde sesi fazla açmamıştım demekki farkedememişim.
Nası yaptın bu kaydı peki :)
Plaktan PC ye kaliteli olarak nası kaydettin ?
Ses kartının ön örnekleme frekansı 88.2 KHz. benim örnekleme frekansım da 88.2Khz Sonuçta 44KHz lik bir band genişliğimiz oluyo. Yani 44 khz e kadar olan frekansları örnekleyebiliyoruz. Bu durumda ses kartının özellikleri ve kalitesi öne çıkıyor.
Tabii ki plağı da unutmamak lazım.
Evet sonda vınnnnn diye bi ses var.Ve yine plak çizik sesleri :)
Öncesinde sesi fazla açmamıştım demekki farkedememişim.
Nası yaptın bu kaydı peki :)
Plaktan PC ye kaliteli olarak nası kaydettin ?
Bi meseleyi daha anlatıp tüyeceğim. Kaynak ses düşük kaliteli ise Yani MP3 gibi bişii ise örnekleme frekansını artırmak çözüm olmaz. Hatta digital örnekleme kırıklarından dolayı gürültü bile hasıl olabilir. O yüzden kayıt yapılan kaynak çok önemlidir. Plak günümüze kadar gelmiş en iyi kayıt içeren meteryaldir.
selamlar. knight online tarzı oyun önerebilecek(ücretsiz) var mıdır?
ne örüyonuz yamyamlar kasanın yan kapağını pleksi yaptım nasıl olmuş
[url=http://bit.ly/c25MCx]
yaf YAMYAM abi bu nası bi oyundur yaf :D
Ya arabada bi anormallik var ya oyundan bi anormallik var yada bende... yok canım bende bişiy yok ben gayet güzel kullanıyom arabayı :DD
Bu araba hızlı viraja girince yan verilmiyo buna dönmüyo savrulup sağa sola giriliyo
Bi de oyun o kadar hafifki düşünün yani benim PC'de bile 1024*768 pixel very high'da oynuyom oyunun grüntü kalitesi bu :DDD
Sanırım oyun gercekci yapılmıs arabayı ayarlamayı yanlıs yaptıysan savrulur virajlarda.
Bak yha buda aynı dönmüyo aga :DDD
Bu arabanın böyle durduğuna bakmayın 2sn sonra ss alsaydım arabayı duvara toslamış vaziyette görürdünüz :D
Virajda frenliyom dönmüyo araba burnunun dikine gidiyo :D tam düz yola çıkıyom frenleyeceği tutuyo 180 derece frenliyom bi bakıyom arkamdaki arabalar sırayla takır takır benim arabaa çerpıp geçiyo :D neyse ben biraz daha bakıyım oyuna sonra tekrar online oyuna devam :D
Sanırım oyun gercekci yapılmıs arabayı ayarlamayı yanlıs yaptıysan savrulur virajlarda.Bu Chip'in de 10dk da bir gelen pinglerinde ben var ya ben ....
offf valla sıkıldım artık bu Chip'ten haa :(
Az önce ne güzel espiriler yaptırdım hepsi gelen ping'den korkup gaçtılar :(
Neyse abi bide bu arabanın ayarlanması mıvar yha :D kurmalı arabamı bu :D
Araba arabadır ama bunların hepside bi anormal :D