Kodekler Video ve sesleri oluşturan Kodları çözmeye yarayan araçlardır ancak,Dediğim gibi bunun 3d modellerle hiç alakası yok,Sorun basit,Yetersiz modelleme,Çoğu oyunda benzer hatalar mevcut.
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kodekler Video ve sesleri oluşturan Kodları çözmeye yarayan araçlardır ancak,Dediğim gibi bunun 3d modellerle hiç alakası yok,Sorun basit,Yetersiz modelleme,Çoğu oyunda benzer hatalar mevcut.
Oyunun eksiksiz ve orijinal olması da demiştim zaten. Bu olaya patch lar da sebep olurlarmı acep.
Bazen donanımla ilgilide olabiliyor mesela ben p4 ile wheelman vin diesel oynarken yollar gec olusuyodu tak assagı düsüyodum oyun kasmıyodu ama işlemci yüzünden harita gec olustugu için map altına düşme oluyodu sırf oyundanda degil pc nin gücüde bir etkendir.
Sanmıyorum ya,Oyun yapımcıları kendi yaptıkları oyunları oynamazlarmı bilmiyorum,Arabayla yolun içine girersin,Uçakla evin içinden geçersin,adamla ağacın ortasından geçersin vs. Oyunların çoğu gerçekçi fizik özelliklerinden yoksun olduğu için Model içine modelin girmesi gibi bi sorun var.
Actımda bende böle bişi yok w7 var bende nası acacas orayı :D
ses ve video oyun denetliyicileri var high definition audio codec var sendeki gibin bi yer acılmıyor bende abi :S
heyy ahaliii nerden göriyoruz bo codec bölümüne ses ve video denetliyicisinde cıkmıyor bilgisayar yönetimindede yok bilen yardım etsinn yaf :(
Orası bendede yok :D,Şu çevrenin geç yüklenmesi olayı ise büyük ihtimal ramden kaynaklanıyor,Eski pcmde 512 ram varken Undercoverde sık sık çevre yokolurdu,2gb ram yaptım Ortadan kalktı o :) Şimdiki pcde ise 8 gb var,Birdaha öyle sorunlar görmek istemiyorum :D
Orası bendede yok :D,Şu çevrenin geç yüklenmesi olayı ise büyük ihtimal ramden kaynaklanıyor,Eski pcmde 512 ram varken Undercoverde sık sık çevre yokolurdu,2gb ram yaptım Ortadan kalktı o :) Şimdiki pcde ise 8 gb var,Birdaha öyle sorunlar görmek istemiyorum :
Ben ise eski P4 lü bilgisayarımı 2GB ram ile şaheser yapmak niyetindeyim.
Acaba bu eski bilgisayar dirt3 ü oynatırmı bilmiyorum.
Orası bendede yok :D,Şu çevrenin geç yüklenmesi olayı ise büyük ihtimal ramden kaynaklanıyor,Eski pcmde 512 ram varken Undercoverde sık sık çevre yokolurdu,2gb ram yaptım Ortadan kalktı o :) Şimdiki pcde ise 8 gb var,Birdaha öyle sorunlar görmek istemiyorum :olabilir bendede 1gb ram varken oluyodu p4 de sonra dual core işlemci ve 2gb ram almıstım whellman rahat oynadı gömülme olmadı hiç :D
Bende çok az codec var bunlara ekleme yapsak oyunlarda felan bi yararı olurmuki acep.
Yamyam abi Audition da falan çalışırken bi yararı olur mu ?
Adobe un kodeklerle ilgisi yoktur. Kendi içerisinde ilgili kodekleri barındırır. Çünki bit to bit özelliğe göre işlem yapar. Ancak playerlerin oynatması için ses kodekleri gereklidir.
Hadin forumdaşlar iyi geceler kurt kacar.
Kimle oynuyo portekiz bende şiifreli yayın yaf
çek cumhuriyetiyle oynadı kanka valla CR-7 çok şansız adamın vurduğu şutlar direk lere çarpıyor hep oda en sonun da kafa ile çaktı bi tane boruuuuuuuuuuuuuuu gibi gol oldu adam deli fişek gibi fırlıyor valla protekiz milli takıkm oyuncuları ronaldoya ayak uyduramıyor salaklar ronaldo dripling yapıyor yanında kide dripling yapıyor olmuyorki o zaman birisi durup duvar pası yapmaları lazım neyse çok taktik konuştum CR-7 attı portekiz tur atladı ama önündeki rakipler çok zor