Nasıl hesaplıyosun :D banada öğretebilir misin Recebow ? :D
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bir defa yaş fındığı fazla yemiştim akşam oldu eve döneceğiz bahçeden çıkacağız ayağa kalktım gözlerim kararıyor tabi doğru doktora doktor dedi mide tıkanmış hemen yıkadılar 4 gün yatardım evdeAma yaş fındığın tadı da bi başka oluyor ya Ben de alışkın olmadığım için hasta olmuştumtaze fındık çarpar dikkat etmek lazım onuda yaşayıp gördüm
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
bir defa yaş fındığı fazla yemiştim akşam oldu eve döneceğiz bahçeden çıkacağız ayağa kalktım gözlerim kararıyor tabi doğru doktora doktor dedi mide tıkanmış hemen yıkadılar 4 gün yatardım evdeÇok geçmiş olsun topraam. İlginç bi deneyim olmuş :) Keyifli kalite kontrol hastaneyle noktalanmış :) Bu arada bilmiyordum yaş fındığın çarptığını. Biraz yaramazlık var ha topraamm ;))taze fındık çarpar dikkat etmek lazım onuda yaşayıp gördüm
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
70 kb\sn kaç megabite eşit bilen var mı
Eğer soru sorulurken 70Kb kaç megabit eder şeklinde sorulsaydı senin formül doğru olurdu.
Aslında ortak çarpan katsayıları ele alındığında 70KB/sn lik bir hız da yaklaşık 600 KB/sn lik bir internet hızına denk gelmektedir.
O da eşittir 0.6MB/sn dir yaklaşık..
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
herkese hayırlı geceler yamyam kardeşlerim
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Ben de tüyüyom herkesleri ısırdım yanaklarından
Eğer soru sorulurken 70Kb kaç megabit eder şeklinde sorulsaydı senin formül doğru olurdu.
Aslında ortak çarpan katsayıları ele alındığında 70KB/sn lik bir hız da yaklaşık 600 KB/sn lik bir internet hızına denk gelmektedir.
O da eşittir 0.6MB/sn dir yaklaşık..Bende o varsayımla çözdüm ama işin içine başka değişkenler girerse sorunun cevabı tamamen değişir.
OP Kapalı Hesap
4,901 mesaj
Gandırdım ben daha kaçmamıştım.
Şimdi kaçıyorum ))))