Benden de mi?
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Benim soru güme gitti gene ya yamyam abii nerdesin yaf :D
yooooook o zaman olmaz herkezden :D
evet. sadece Battousai vs Kenshin veledinden özür dilemiyom.
senden özür bekleyen yok zaten yakındır savcılığa gitmem görüşücez seninle
evet. sadece Battousai vs Kenshin veledinden özür dilemiyom.bu üye ile muhabbet eden sohbet eden beni tanıyan dostlarım bir daha benimle muhatab olmasın
buyurun yaptığı terbiyesizlik
senden özür bekleyen yok zaten yakındır savcılığa gitmem görüşücez seninleTmm glscgn abi sen istedinde biz senin tarafına geçmedikmi ayıp adiyonbu üye ile muhabbet eden sohbet eden beni tanıyan dostlarım bir daha benimle muhatab olmasın
buyurun yaptığı
Sen kalıcısın o gidici akıllı adam seni seçer (seni seçmeyenin aklından şüphe ederim)
Abi bide bu adamın girdiği her konuda dabbe01 var valla ben ikisinnden şüpheleniyom :D
Tmm glscgn abi sen istedinde biz senin tarafına geçmedikmi ayıp adiyoneyvallah
Sen kalıcısın o gidici akıllı adam seni seçer (seni seçmeyenin aklından şüphe ederim)
Abi bide bu adamın girdiği her konuda dabbe01 var valla ben ikisinnden şüpheleniyom :dabbe01 olabilir ama bunu bilemeyiz kimseyede iftira atamayız kimsenin günahını almayalım boşver
sende bi hakkım yok ancak seni sadece biir şekilde affederim eğer kabul edeceksen bir kaç madde kurala uyacaksın yoksa bu arkadaşların da arasında olmanı istemem söyleyeceğim kurallar şahsıma yani kendi çıkarıma değil forumda ki yapman gereken şeyler var eğer kabul edeceksen söylerim kuralları
kardeş senden de özür dilerim. forumda ayrı gayrı olmasın barışalım? tüm sözlerimi geri alıyorum. hakkını helal et.edit : dabbeyle bi baglantım yok
A.C.T hocam degisik bi yazı koy genede az konu dagılsın yaf :D buzul olur küresel ısınma ne bilem yapıstır bisiler .D
1- kesinlikle kimseye küfür etmiyeceksin
A.C.T ben korktuğumdan özür dilemiyorum. Bu ülkede polis arabasını ters çeviren fenerlilere birşey olmuyorsa,karısını bıçaklayan 1 sene yatıyorsa bana hiçbir şey olmaz. Sadece 1-2 gün sorguyla uğraşırım okadar. Beni korkutmaya çalışma yani çocuk değilim.Ancak kötü konuştum özür diliyorum.Şartlarıda dinliyorum
2- kimseyle alay etmiyeceksin (samimi bir arkadaşındır şakalaşabilirsin o ayrı konu )
3- din-dil-ırk-siyaset-marka- gibi buna benzer konularda yine aynı şekilde alaycı ve küfürlü konuşmak yokbunları yaparsan ve bilgin olduğun konularda insanlara yardım edersen arkadaş da kazanırsın dost da
ama bi daha bu güne kadar yaptıklarını tekrarlarsan seninle külahları değişiriz ona göre
tamam anlastıbide son olarak kişisel bir sorum olacak istersen cevaplamassın ama merakımı maruz gör eski üye adını biliyorum osurukosman ama daha önce chıp e üye olmuş birisin bu çok belli zaten kendin de bir konuda böyle bir yorumda bulunmuştun daha önceki üye adın nedir adam gibi soru sordum kötü bişey demicez merak etme
bende yalan yok kardeş. önceki üye adım yamyamyiyentahmin etmiştim senin kullanıcı adın değişti eski nick ini bi dene bakalım forum a yeniden girebilecek misin buyur eski nick inde bu olsa gerek
tahmin etmiştim senin kullanıcı adın değişti eski nick ini bi dene bakalım forum a yeniden girebilecek misin buyur eski nick inde bu olsa gerekgirdim kardeş
A.C.T hocam degisik bi yazı koy genede az konu dagılsın yaf :D buzul olur küresel ısınma ne bilem yapıstır bisiler .evet ya son günlerde havalar ısınınca insanların sularıda ısınmaya başladı :D :D :D
Abi ben ne konusu koyum ya :D Bildiğim tek şey bildiklerimin tamamını bimemem bu laf biraz karışık gelebilir ama aslında hiç karışık deil çünki lafın bi anlamı yokki ben söledim nie söylediğimide bilmiyom :D