len çık şu forumdan tertemiz 100lerce sayfa vardı sen bi geldin huzur kaçırdın!
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.YAMYAM abinin konuyu gümletmeyemi çalışıyorsun kardeş...ben zaten saygı ile sohbet etme cabasındayım ama glsncn midir nedir huzuru kacırıyor. durup dururken başkalarıyla olan tartısmama atlıyım benim aleyhime şeyler söylüyor. sonra suçulu ben oluyorum. Bana diyorsanız ona da söyleyin bana bulaşmasın. Bende ona bulaşmayım.
Senin ettiğin kfrleri ekran alıntısı alıp saklıyorum mod admin işin içine girerse kmn uçacağı belli olmaz
Bu konuda saygı ile sohbet edeceksen amenna ama kavga edeceksen yol al...
ben zaten saygı ile sohbet etme cabasındayım ama glsncn midir nedir huzuru kacırıyor. durup dururken başkalarıyla olan tartısmama atlıyım benim aleyhime şeyler söylüyor. sonra suçulu ben oluyorum. Bana diyorsanız ona da söyleyin bana bulaşmasın. Bende ona bulaşmayım.Yav kardeş bir türlü ortama ayak uyduramadın gitti yaa. Bir sakin ol, rahat ol. Çocuk gibi kavga ediyorsunuz ya. Yok önce o başlattı, ilk o laf attı, bune yaa! Hem aramıza katılmak istiyorsun hem de kavga ediyorsun milletle. Neyin kavgası bu? Neyi paylaşamıyorsunuz? Hangi düşünceleriniz birbirine zıt geliyor da böyle kavga çıkıyor? Ben şahsen yeni üye olmuş olsam bir konuya direk atlayıp diğer üyelerle bu kadar kısa süre içinde tanışıp kavga edemem valla.
ben zaten saygı ile sohbet etme cabasındayım ama glsncn midir nedir huzuru kacırıyor. durup dururken başkalarıyla olan tartısmama atlıyım benim aleyhime şeyler söylüyor. sonra suçulu ben oluyorum. Bana diyorsanız ona da söyleyin bana bulaşmasın. Bende ona bulaşmayım.yine kesko abiye dua et o aldığı ss leri ihbarweb şikayetvar emniyet vb. sitelere yollarsa sana bi yol gözükür böyle kapalı bi mekanın yolu 2 yıl kadar kalacağını görürsün önceden
Ulan hem glscn diyon hem bana yalaka diyon dengesiz insan o ettigin laflar için adam vuruyolar bu ülkede geçmişin monitör arkasına saydırıyosun benim bu forumda şimiye kadar bi kişyle sorunum oldu onlada barıstım zaten o bulastıgın adamda benim arkadasım oluyor o sana bulasmıyor ona bilgisiz veled diyen kim ? sen saygı göstermessen karsındakine saygı bekleme o arkadasa bulasmaya devam edersen bizden dostlukta bekleme en azından benden baskaları adına konusmıyım ne ekersen onu biçersin..
veletsiniz alayınız ya :D asdasd okula gidiyom diyo.Sana mı diyom lan mal !!!
Ne biliyon hadi ünüversite son sınıfa gisiyosam
Hadi öğretmensem...
Her lafa atlamasana sen sanki sen çok büyüksün
büyük olan bi adam büyüklük bende kalsın der biri bişiy dedimi ona küfürle karşılık vermez
ben senden daha büyüyüm ben senden daha adamım......
ben zaten saygı ile sohbet etme cabasındayım ama glsncn midir nedir huzuru kacırıyor. durup dururken başkalarıyla olan tartısmama atlıyım benim aleyhime şeyler söylüyor. sonra suçulu ben oluyorum. Bana diyorsanız ona da söyleyin bana bulaşmasın. Bende ona bulaşmayım.Salak benle aynı yaştasın işte !!!!!
ve huzuru kaçıran glscgn hocam deil sensin bi daha velet kelimesini kullanma
Velet dediğin eline 10 tane velet verirse görürsün ...................
arkadaşlar lütfen rica ediyorum takmayın şunu biiipppp inize yokmuş gibi davranın sadece kışkırtmak için yorum yazıyor belli çocuk işte ne derse desin koy verin bir yerlerine gitsin
BOŞVERİİNN. BİZ KEYFİMİZE BAKALIM
a.c.t malesef şu anda başka bir pc ye format attım programlar yüklüyorum yarız söz oynarız tabi hamachi yi öğretirsen ayarlarız oynarız
Bende de yüklü değil NFS.. Yükleyeyim dedim ama DVD RW ım bozuk. Bilgisayar kapanıyor CD'yi taktığım zaman. Ben yokum yani. Çok üzgünüm :( İnternetten de indiremem bi daha..
Abi ben senin o DWD RW'yi döverim söyle akıllı olsun ben az DVD sürücü dövmedim :D
Bak benim CD'sürücümden ibret alsın
CD sürücüm şimdi açılmıyo geçen iyi dövdüm kaçtı bi daha da gelmedi açılmadı küstü bana tuşuna basıyom dil çıkarıyo geri giriyo içeri
glsacgn abi sende mi yaf ufff sıkıntıdan patlıycam
ARKADAŞLAR ÖZÜR DİLERİM HEPİNİZDEN Bİ DAHA TARTIŞMA YARATMICAM BENİ DE ARANIZA ALIN.
Gardaşlarım size bir sorum var. Ben 430MB'lık partlar olmak üzere toplam 8 partlık Windows 7 Pro.yu indirdim.
Hepsi RAR'ın içinde duruyor. Şimdi ben bunları nasıl yüklücem? RAR'dan çıkarcam mı? DVD veya CD'ye atmam şart mı? Nasıl atıcam nasıl kurucam?
Bi yardım edin sevgili forumdaşlarım.
sizin canınız saolsun kardeşler. iplemeyin beni :( Topluma kazandırmak için uğraşmayın. Hep hor görün,kötüleyin, aşağılayın beni... Canınız saolsun cevap vermeyin.