Bu arada arkadaşlar bu aralar chip'e fazla takılmama kararı aldım sebebi
kavgalar,kfrler,bir şeyi başkasına kfr kullanarak savunanlar yüzünden
Bir çok kişi msn facede ekli arada chipe uğrar bi görünürüm
Zaten şuan evde 8 tane kasa var kimi yanmış kimi çökmüş yetkili servisi geçti bura
Ağız tadı ile bi tatil yapamıyoz
Yeni formatlanmış
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.O da ne ??? olamaz kesko abi fear 3 mü oynuyon ya caunter stike daha korkunc feardan 15 kb le indirip bitirmeden sildiğim ender oyunlardan öök bi oyun :D ..
O da ne ??? olamaz kesko abi fear 3 mü oynuyon ya caunter stike daha korkunc feardan 15 kb le indirip bitirmeden sildiğim ender oyunlardan öök bi oyun :D ..Aga o üsteki bilgisayar benim değil ekran alıntısı aldığım bilgisayar
Komşunun bilgisayarı formatladım bi ara onun bi tanıdığınında bilgisayarı sorun çıkartıyormuş format attırmışlar bir yerde kasıyordu mavi ekrana düşüyordu bios pilini değiştim biosu güncelledim HDD'yi komple biçimlendirdim formatladım gerekli programları kurdum 2 gündür deniyorum çalışması harika zaten geldi aldı şuan sahibide bonkörmüş 80 tl bıraktı gece gece adam diyor nerde okudun dedim ne okuması biz deneyerek örendik bu aleti
O oyunlarıda o istedide kurdum şuan sırada 8 tane daha kasa var formatlanacak kimisi yanmış kimisi çökmüş dedim ya ev servise döndüEdit;Bozuk Bilgisayarlarını evime getirenlerden asla ücret talep etmedim onlar çıkartıp verirsede geri çevirmem
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 11 Mayıs 2012 01:01
Bedave olmas abi okadar ugrasıyon yaf :D:D sende bu gidişle pc ci acacan abi ha herkes sana geliyi ac bi dükkan bari :D
Aga o üsteki bilgisayar benim değil ekran alıntısı aldığım bilgisayarabi çırak lazım mı bi yövmiyede bize verirsin
Komşunun bilgisayarı formatladım bi ara onun bi tanıdığınında bilgisayarı sorun çıkartıyormuş format attırmışlar bir yerde kasıyordu mavi ekrana düşüyordu bios pilini değiştim biosu güncelledim HDD'yi komple biçimlendirdim formatladım gerekli programları kurdum 2 gündür deniyorum çalışması harika zaten geldi aldı şuan sahibide bonkörmüş 80 tl bıraktı gece gece adam diyor nerde okudun dedim ne okuması biz deneyerek örendik bu aleti
O oyunlarıda o istedide kurdum şuan sırada 8 tane daha kasa var formatlanacak kimisi yanmış kimisi çökmüş dedim ya ev servise döndüEdit;Bozuk Bilgisayarlarını evime getirenlerden asla ücret talep etmedim onlar çıkartıp verirsede geri çevirmem
şaka biyana bizim gibi pc kullanıcıları kendi kasasına format atmaya üşenir millete yapınca da para veriyorlarsa almalısın
Bedave olmas abi okadar ugrasıyon yaf :D:D sende bu gidişle pc ci acacan abi ha herkes sana geliyi ac bi dükkan bari :Dostum seviyom bu cihazla uraşmayı getirenlerin bilgisayarlarınııda formatlarken kendi makinam gibi özeniyorum servis gibi format at bırak yapmıyorum tüm güncellemeleri update ediyorum drıverların en güncelini kuruyorum hoşuma gidiyor bilgisayar getirmeleri
2 sokak aşağıda öz abim gibi sevdiğim bi insan var maliyede çalışıyor 2009 da formatladım bilgisayarını geçen diyor halen ilk günkü gibi çalışıyor
Ne olursa olsun özeneceksin bir şeyi yapmaya çalışırken
Dükkan açmak zor iş aga dünya kada şey istiyorlar...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 11 Mayıs 2012 01:10
http://www.bolumsonucanavari.com ... orlayacak-27539.htm
crysis 3 den bilgiler ağır oyun geliyo gibi buda oynanış videosu http://forum.donanimhaber.com/m_60112074/tm.htm sistemler cortlıcak bizim en azından benim D:
Olsun abi 3-5 al sen gene yeni sisteme ram felan alırsın yaf :D cevre bol sende aç sen aç dükkan bana taksitle parca verirsin hem :D:D:D:D
http://www.bolumsonucanavari.com ... orlayacak-27539.htmKartları zorlayacak bir oyuna benziyor
crysis 3 den bilgiler ağır oyun geliyo gibi buda oynanış videosu http://forum.donanimhaber.com/m_60112074/tm.htm sistemler cortlıcak bizim en azından benim D:
kartları zorlıycakta ben konunun kötü olacağı şüpesine düştüm 2 deki ceph ırkı 3 e de atlamış cok iyi değildi 2 nin konu bu daha iyi olur umarım teknolojik olarak üstün varlıklar ceph diyor ama nano giysiyle analarını belliyoduk 2 de o yönden zorlamıyodu sacma yanı o bunda bakam ne olcak..
kartları zorlıycakta ben konunun kötü olacağı şüpesine düştüm 2 deki ceph ırkı 3 e de atlamış cok iyi değildi 2 nin konu bu daha iyi olur umarım teknolojik olarak üstün varlıklar ceph diyor ama nano giysiyle analarını belliyodu k2 de o yönden zorlamıyodu sacya yanı o bunda bakam ne olcak..Adam bak ne yazmış donanımhaberde
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
:D:D:D:D:D bulletstrom ve alien vs predator karısımı bi oyuna benziyor videodan onu anladım hava olarak biz videoyu izliyos ama oyun kesin kasacak pc yi degistirmem lasım :( allah büyük yazın degişiriz inşallah.
Aga o üsteki bilgisayar benim değil ekran alıntısı aldığım bilgisayarAbi benim PC'yede Format çakebilin mi aha bak bu :D
Eskiden kameram kötüydüde yeni webcam aldım :D Benim leptopumun üstüne koyduğum kepceyi filan HD kalitesinde görün die :D
Nooluyo burdaaa..
Ben yatıyom
yeni avatarım nasıl beyler bakalım Hitokiri Battousai ı kimler beğenecek
Nick i demi deiştin GÜzel duruyor. Sevdim :Devet düşünüyordum zaten nick i değiştirmeyi Bruce Lee yapacaktım dangalağın biri bu kullanıcı adıyla üye olmuş hemde hiç kullanmıyor bide bende bu karakteri çok severim Battousai vs Kenshin 2 isim var 2 side farklı karakter birisi seri katil acımasız biri olan Hitokiri Battousai diğeride artık o kötü tarafını kullanmak istemeyen ve kimseyi öldürmeyen bir adam olan Himura Kenshin küçükken az izlemezdim bu animeyi her sabah saat 6 da kalkıp tv de izlerdim
İkisini