Bence başka bir sorun olabilir.
Öncelikle sistemden çıkartıp yeniden tanımla
YAMYAMLARIN SOHBET BOLGESi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu hızla giderse bu konu En Uzun Forum Konusunu bile sollar.
Bana yardımcı olurmusun bu konuda.Nerden indirmeliyim firmwareyi ?Yunus, bence senin dvd deki sorun donanımsal.. Kapağı açma tuşuna basınca tekrar geri kapanıyor kapak değil mi? Aynısı benim CD RW de de var o sorundan.. Hatta benim cd romun kapağı hiç açılmıyor.. Çengelli iğneyi sokup kapağı ancak öyle açıyorum :D
dvd sürücünün firmwaresini güDostum, benimde dvd rom bozuktu ya.. Cd yi takınca kapanıyordu bilgisayar.. Ben kendi anakartımın biosunu güncelleyemedim. Çünkü benim anakartın bios uptade'ini bulamadım. Bir de bios güncellemek riskli bir işmiş, biraz da tırstım açıkçası.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 25 Mayıs 2012 23:14
Hayır arkadaşlar.Dvd okumasında sorun yok sürücünün.
Örneğin platformu açmak için tuşa basıyorum açılıyor.Bazen de açılmıyor o ayrı konu :D
Açılmasına açılıyor ama sonra kendiliğinden geri kapanıyor.Tam cd yi yerleştirecekken kapandığı oldu.Bu şekilde kaç defa elimi kaptı sürücü.
Platformun kendiliğinden geri kapanma süreside herzaman aynı değil.5 sn ile 25 sn arası değişiyor.Kafasına göre yani.
Sanırım kapağın açılmasını sağlayan vana türü bi parçası var bu okuyucuların.Hem sağa hemde sola dönüyor.Bu şekilde iç okuma ünitesine komut vermiş oluyor okuyucu ünitesinin yukarı kalkmasını sağlıyor.
Sanırım o parça artık işlevini tam yapamadığı için oluyor bunlar
Hayır arkadaşlar.Dvd okumasında sorun yok sürücünün.Sen açtığında kapak tam açılırken bir yerde takılma oluyor ve kapatma komutunu uyguluyor. Ben o sırada yani tam kapatırken, kapağı elimle tutuyorum. "Dur bakalım daha cd yi koymadım nereye gidiyon" diyorum :D Tam kapağı tuttuğum sırada bir daha açma tuşuna basıyorum, bu sefer açılıyor. :D
Örneğin platformu açmak için tuşa basıyorum açılıyor.Bazen de açılmıyor o ayrı konu :D
Açılmasına açılıyor ama sonra kendiliğinden geri kapanıyor.Tam cd yi yerleştirecekken kapandığı oldu.Bu şekilde kaç defa elimi kaptı sürücü.
Platformun kendiliğinden geri kapanma süreside herzaman aynı değil.5 sn ile 25 sn arası değişiyor.Kafasına göre yani.Sanırım kapağın açılmasını sağlayan vana türü bi parçası var bu okuyucuların.Hem sağa hemde sola dönüyor.Bu şekilde iç okuma ünitesine komut vermiş oluyor okuyucu ünitesinin yukarı kalkmasını sağlıyor.
Sanırım o parça artık işlevini tam yapamadığı için oluyor
Bu gün de kimseleri yiyemedik. Yamyamlar aç kaldı.
Ben en iyisi yatayım belki yarın karnımızı doyururuz.
Sen açtığında kapak tam açılırken bir yerde takılma oluyor ve kapatma komutunu uyguluyor. Ben o sırada yani tam kapatırken, kapağı elimle tutuyorum. "Dur bakalım daha cd yi koymadım nereye gidiyon" diyorum :D Tam kapağı tuttuğum sırada bir daha açma tuşuna basıyorum, bu sefer açılıyor. :
Ben elimle çekersem tutupta.Platform az daha dışarı çıkıyor.Normalinden daha fazla :D
abiler bugün ben yokum çok yorgunum. İyi geceler.
MacMillan hocam sen kesin bilirsin call of duty de operation kingfish diye bir şey duydum nedir bu bana açıklayabilir misin ?Dostum benimde haberim yok birşeyden.. Ya modern warfare 3 teki görevlerden bir tanesi ya da bir film heralde.. Benim şu ara oyunlarla aram iyi değil. Bilgisayar kaldırmıyor. Birşey söylesem yalan olur. Youtube ta videolarına baktım da bunları buldum.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154666) ~ 25 Mayıs 2012 23:46
Yav şu "Hızlı Geçiş" teki "Bugünün mesajları" yazan yere tıklayınca server hatası veriyor bende yaaa.. Sizde de öyle oluyor mu?
yarın konusuruz artık gaçim ben
İyi hadi bende gaçtım. Herkese iyi geceler. Benim de uykum geldi.