Yada çağırsakmı danini, gelirse hiç birimiz ilgilenmeyiz onunla, ona fpr gözlük vermeyiz, biz üç boyutlu oyun oynayıp, film izlerken oda bizi izlesin, belki ozaman aklı başına gelir :)
3D tv de hangi filmleri izlemek isterdiniz?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,076 mesaj
AA bak bu aklıma hiç gelmemişti, yaparmı yapar :)) gönderirse göndersin biz eğlencemizi yapalımda fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinden birini satın alıp :)
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Aynen danini, Fpr gözlüğümü takıp 3D tv'min karşısına kurulup rahat rahat film izleyeyim, oyun oynayayım bana yeter, o eğlence anında aklıma hiç kimse gelmez, dünya umurumda olmaz:)
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Ben de ailemle 3d led tv'mde film veya video izlemekten, arkadaşlarımla oyun oynamaktan çok eğleniyorum..
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Ben çağırırım.. Ama her oyun ya da film için bilet keserim.. Patlamış mısır veya frigo dondurma da ek ücrete tabi olur..:))
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Ben çağırırım.. Ama her oyun ya da film için bilet keserim.. Patlamış mısır veya frigo dondurma da ek ücrete tabi olur..:))Tamam computeraddict, onada razıyız, bilet ne kadar söyle bu akşam sendeyiz, film izleyip oyun oynamak istiyoruz, yeter artık bir parti verelim değilmi, bu akşam açalım şu parti sezonunu, benbu akşam eğlenmek, eğlenceli vakit geçirmek istiyorum
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
Bu 3D TV partisine bende gelirim, sizlerle film izlemek, oyun oynamak nasıl bir duygu merak ediyorum :)))
Bu gece çok eğlenceli :D
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Tamam computeraddict, onada razıyız, bilet ne kadar söyle bu akşam sendeyiz, film izleyip oyun oynamak istiyoruz, yeter artık bir parti verelim değilmi, bu akşam açalım şu parti sezonunu, benbu akşam eğlenmek, eğlenceli vakit geçirmekFilm veya video izlemek 5 TL, oyun oynamak 3 TL, patlamış mısır 2TL, kestane 3 TL, su 0.5 TL, soda 1 TL.. Fiyatlar böyle..İsteyen buyursun gelsin..:P
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
eyüp belediyeside aynı fiyatlarda hizmet veriyor :) siz hangi belediye kuruluşu oluyorsunuz :))3d led tv'de film veya video izleyeceksiniz, oyun oynayacaksınız...Bu fiyatlar uygun bile.. Rahat tv izleme koltuklarında..Eyüp Belediyesi'nde tahta sandalye varmış.. Daha ne istiyorsun...!:)
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Bu 3D TV partisine bende gelirim, sizlerle film izlemek, oyun oynamak nasıl bir duygu merak ediyorum :)))SAdem sen davetli değilsin partiye, sen gideceksen ben gitmem zaten, senle film izlenmez, oyun oynanmaz, eğlencemizi bozarsın, bencil insanları sevmem ve etrafımda olmalarınıda istemem, bilmem anlatabildim mi ?
Bu gece çok eğlenceli :