:) hangi mantıkla yapmış merak ettim.
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Vardır bir bildiği, boşuna yapmamıştır benim insanım :))
Heehehehehe.. Güldürdünüz beni XF LUİ..:))
Türkiye'de Karadeniz insanı, Dünya'daysa Asyalı'lar zekalarıyla farklarını ortaya koymuş durumdalar, şuanda elektronik dünyasının hemen hemen tüm devleri asyalılar; LG tüm insanlarına büyük bir fark atarak en iyi 3D tv olan 3D led,smart,sinema ve full hd TV çeşitlerindeki görüntü kalitesi, FPR gözlükler ve 2D<3D çeviri özelliğiyle eğlence anlayışımızı yeniden yapılandıracak.
aklıma geldide 3d ile klip izlemekte cok güzel olur :)
Gerçekten 3D TV' de izlemek çok güzel.
Aaa süper fikir danini video klipleri 3D tv'de izlemek başka olur, ben Serdar Ortaç hastasıyım onun özellikle gitme videosunu izlemeyi çok isterdim, ne kadar eğlenceli olurdu kimbilir.
Ayşe, Serdar Ortaç' ın gitme şarkısının videosunu ben de çok severim. Evet 3d tv' de izlemesi ve dinlemesi eğlenceli olur..
Kendi ses çıkışıda çok iyi 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinin ama tabiki ses sistemiyle başka olur, ses sistemi alırken komşularınızı da unutmayın arkadaşlar :))
Eminmisin dinleyeceklerine , eğer dediğin gibiyse çok şanslısın, bizim komşular azıcık sesi açsak kapıya geliyorlar, 3D tv izlemeye gelmiyorlar hemde, eğlenceyi bozmak için geliyorlar :(
Bizim apartmandakiler de sesi duyduklarında kapıya geliyorlar, biraz daha ses ver demeye =)
Zaten onlarda 3D TV satın almayı düşünüyor.
Bence de bir an önce alsınlarda bende rahat edeyim :)