ne istersen hatta istemediğin bile hersey var:::::)
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
3D TV' de görüntü kalitesi, ekran parlaklığı iyi olsunda, izlemeyeceğim kanalların, yayınların olup olmaması sonradan tespit edilir.
Bence danini 3D TV alığın gün herkese tatile çıkıyorum, de. Yoksa o rahatlığı yaşatmazlar sana, düzgün şekilde film izleme şansın bile olmayabilir.
Yalan da sayılmaz hani, tatil demek illa bir yerlere gitmek değil ki. Eğlenmek bence tatil, tatilin amacı bu çünkü, sende 3d tv keyfi yaparken, film izlerken, oyun oynarken eğleneceğine göre yalan söylemiş sayılmazsın bence :)
Kesinlikle tatilde 3D TV karşısında ailenle eğlenmek bile yeter. Bir oyun oynamak bile çok güzel vakit geçirmenizi sağlar.
3D TV FPR gözlüğü teknolojisi gözleri yormadığı için bütün gece tv izlediğiniz anlaşılmaz :)
Tabi ki, hiçbir sorun olmuyor.
3D TV SG gözlüğü teknolojisini kullansaydınız kör bile olurdunuz herhalde :)
Kesinlikle tatilde 3D TV karşısında ailenle eğlenmek bile yeter. Bir oyun oynamak bile çok güzel vakit geçirmenizi sağlar.Canım sıkıldı mı ya film izliyorum ya arkadaşlarımla çektiğimiz videoları 2d'den 3d' ye çevirip izliyorum ya da oyun oynuyorum...3d tv benim oyuncağım.. Tek başına eğlendiriyor beni..
3D TV içinde bulundurduğu oyunlarla gerçekten çok eğlenceli, tabi bunun yanı sıra izlediğiniz filmleri, videoları 3D' ye çevirisinde de çok başarılı. FPR gözlüğü teknolojisi sayesinde gözü yormadan saatlerce izleme şansına sahipsiniz.
Fpr gözlüğün on parmağında on marifet var :) geniş bir bakış açısıyla, rahat bir izleme imkanı ve kaliteli, parlak bir görüntü sunarken göz sağlığımızla kesinlikle oynamıyor, Fpr gözlükle 3D tv'niz de film izlerken yada oyun oynarken gözlerim ağrıdı diye eğlencenizi bölmeniz gerekmiyor.
Keşke 3D TV' ler çok önceden çıksaydı en azından göz sağlığımızda bir sorun olmazdı.
Evet fpr gözlüğü bizi şişe dibi gözlüklerden kurtardı..
Kesinlikle katılıyorum bu yorumunuza :)
Üçüncü boyut keşfedileli yıllar geçmesine rağmen televizyonlara yeni uyarlandı, yep yeni bir teknoloji olmasına rağmen çok ta talep edilmedi taki lg fpr gözlüklerle 3d tv izlemeyi işkenceden eğlenceye dönüştürene kadar, gönül rahatlığıyla göz sağlığımızın bozulmadığından emin olarak keyif yapabiliyoruz artık
Ayse size katılıyorum ve ekliyorum..Uzun süre film izleyip oyun oynadıktan sonra mide bulantısı ve baş dönmesi de yaşamıyoruz..
Fiyatının uygunluğuyla, harika görüntü kalitesi ve parlaklığıyla,ekran titremesi ve crosstalk sorununu en aza indirgemesiyle, teknolojisiyle, boyutuyla,FPR gözlükleriyle, 2d-3d çeviri özelliğiyle neden en iyi 3d tv ünvanını aldığını kanıtlıyor LG.