Ellerinden geleni yapsınlar, Fpr gözlük teknolojisi iyice yayılmaya başladı, sg gözlüğün nasıl bir işkence kaynağı olduğunu bir çok insan fark etmeye başladı, uzun lafın kısası istedikleri kadar kampanya ve promosyon yapsınlar bilinçlenmiş kitleyi asla kandıramazlar.
3D TV teknolojisi nasıl bir mantıkla çalışıyor?
Olduk oldu.. Ama yapacak birşey yoktu. Satın almıştık bir kere. Zararın neresinden dönülürse kardır dedim ve fpr gözlüğü teknolojisiyle tanıştım..
İşte bu yüzden araştırma, inceleme ve karşılaştırma yapmak gerekiyor. Fiyatlar sokağa atılacak cinsten değil.. Bir kere satın alınıyor uzun yıllar kullanılıyor..
Umarım sg gözlük işkencesi yaşayan herkes en kısa zamanda fpr teknolojisiyle tanışır ve görüntü kalitesi parlaklık neymiş anlarlar.
Sg gözlüğü yaşayanlar da henüz 3d tv satın almamışlar da umarım çarçabuk fpr gözlüğü teknolojisiyle tanışırlar...
Bunca zaman 3D olmayan TV' leri nasıl izlemişim ya :) Bunu 3D TV' yi ilk izlediğim zaman söylemiştim. LG' ye tekrar teşekkür ediyorum, uygun fiyatla en iyi kaliteyi bizlerle buluşturduğu için.
Ekimde geldi ama benim lg'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerim hala gelmedi :(((
Aaa çok sevindim senin adına danini, desene yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın almaya en yakın isim sensin, darısı başıma, başımıza inşallah.
Sende haklısın danini, bizler daha yeni fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle tanışmışken, adamlar gözlüksüz 3D tv'lerle karşımıza çıktı şimdide :)
En iyi olabilmek için durmadan çalışıp, yenilikler çıkarmak zorundalar.