Dijital Pazarlamada Yol Haritanız Dijital CheckUP

Stratejik1SEO
15-02-2021, 21:39   |  #1  
Stratejik1SEO avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 5
69 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

Merhaba Chip Ailesi;

Ara ara yaptığımız paylaşımlarla sizlere bilgi vermeye çalışıyoruz. Şimdi de sizlerle yeni bir projemizi tanıtmak için bu konuyu açmak istedim.

Direkt bu konu üzerinden satış hedeflemediğimiz için burada yer almasının daha doğru olacağını düşündüm ama moderatörlerin yönlendirmesiyle kategorimizi de değiştirebiliriz.

Forum üzerinde yer alan SEO odaklı genel sorunların da profesyonel bir çözümü olarak düşündüğümüz yeni projemiz: https://www.dijitalcheckup.com/

Dijital CheckUP, Stratejik SEO markamızın bir alt kuruluşudur. Dijital CheckUP; şimdilik SEO ağırlıklı bir uygulamalı danışmanlık projesidir.

Standart SEO hizmetlerinden ya da SEO firmalarından farklı olarak ise belirli analiz konuları odağında, web sitelerini incelerken, hem yapılması gerekenleri listelemekte hem de neyi, neden, nasıl düzenleyeceğinizi göstererek size yol haritanızı çıkarmakla beraber öğretmeyi hedeflemektedir.

Web sitemizden genel detayları görebileceğiniz gibi aşağıdaki infografik aracılığıyla da kattığımız değerleri görebilirsiniz.

Chip ailesine özel ayrıca bir de çekiliş yapmak istedik.

Stratejik SEO sitesinde biraz zorlu ve yanıltıcı cevapları olan SEO terimlerinin yer aldığı bir test hazırladık. https://www.stratejikseo.com/uzmanlar-icin-seo-terimleri-testi/ . Buradaki SEO testini çözüp, sonucunuzu Facebook'ta paylaştıktan sonra görebiliyorsunuz. Paylaşmanız dahilinde biz de panelden teste katılanları görebiliyoruz. (Testi çözüp, paylaştığınızda ad alanınıza lütfen Chip kullanıcı adınızı, buradan da katıldığınızı belirtirseniz takibimiz kolaylaşacaktır.)

Teste katılan ve Chip üyeleri arasında yer alan 1 kişiye, yaklaşık 3.000 TL değerinde olan Standart, Teknik, İçerik CheckUP analiz paketlerimizi hediye edeceğiz.

Çekilişimiz 28 Şubat'a kadar devam edecektir. Bitiş süresi ardından en geç 1 hafta içinde de kazanan kişi buradan duyurulacaktır.

Bu süre içerisinde web sitenizde yaşadığınız olası sorunları paylaşırsanız seçeceğimiz zorlu sorunlarda yine ekip olarak ara ara bu konu altından size yardımcı olmaya çalışacağız.