http://www.youtube.com/watch?v=F6qPkTiwzgw&feature=channelBu da biraz eski bir test galiba.
ATI mı NVIDIA mı kavgasına son verelim :D en üstler yarıştırılmış.
bu arada bu test anakart Türkiyede niye satılmıyor...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
biraz değil baya.
ama hala nvidia güçlü...
Süleyman abi bari bunu al bana :D
http://www.youtube.com/watch?v=lKDeMWb1xwQ&feature=channel
bu evga harbi gözel şeyler üretiyormuş be.
OC tutkunu bir firma herhalım.
Yanlız kutudaki korumaya bak.
höh.
Doğum gününde daha iyilerini alırım ben sana Serdar. :D
Kutu gerçekten güzelmiş.
Bu adam da "Phenomenal" kelimesine takmış. :D
karikatürler süper ya, gazetede de takip ediyorum sürekli bunları
LOST izleyen varmı varsa lost un sonuna dair bir konuşmaya başlarsak bu konu rekor kırar.tüh allah cezasını versin 15 gb tı aştım
LOST izleyen varmı varsa lost un sonuna dair bir konuşmaya başlarsak bu konu rekor kırar.tüh allah cezasını versin 15 gb tı aştıLost'u ilk yayınlanmaya başladığı yıldan beri izlerim düzenli olarak;) 15b'ı geçince bişi olmuyo merak etme(en azından şimdilik). lost'un sonuna dair konuşmaya başlarsak rekorun kralı kırılırda biz duramayız sonra dizinin gerçek sonunu görene kadar :))
Evet benim download hızım da acayip düştü.Dün büyük uğraşılar sonucu 28 gbı geçtiğimi öğrenebildim:)
Bu aralar 70-80 kb ı geçmiyor indirmeler. :(
Benim 52 de kitlendi :( :D:D:D:D
1-2 kişide gördüm hız düşmesi, oda bu forumdan. diğer çevrelerden kullananda var, ben gibi 100+gb veri indirmiş ama tık yok. bende tam hızdayım hala, acep bu düşenler modemi kapatıp açtı falan mı? hani baglantı gittikten sonra yeniden bağlanırken kota aşımı gereği tekrar bağlanmada düşük hız verilmiş olabilir mi? bu tarz bişey olmadan sürekli baglı kalındıgında bi değişiklik yapmıyorlar mı durumu çakamadıklarından?... çöz çözebilirsen:)=
Ben tanıdığım telekomcudan şunu duydum onun yalançısıyım.
Bazı yerlerdeki santrallerde özel serverlar var port ile internet çıkışı sağlayan yerde...
o serverlar sizin trafiğinizi takip ediyormuş ona göre hızınızı yavaşlatıyor muş.
saçma geldi biraz ama hız düşmemesini bu açıklıyor ancak. Şöyle saçma geldi TT her yerde ana santrali var. Server ı heryere koysunlar o zaman...
1-2 kişide gördüm hız düşmesi, oda bu forumdan. diğer çevrelerden kullananda var, ben gibi 100+gb veri indirmiş ama tık yok. bende tam hızdayım hala, acep bu düşenler modemi kapatıp açtı falan mı? hani baglantı gittikten sonra yeniden bağlanırken kota aşımı gereği tekrar bağlanmada düşük hız verilmiş olabilir mi? bu tarz bişey olmadan sürekli baglı kalındıgında bi değişiklik yapmıyorlar mı durumu çakamadıklarından?... çöz çözebilirsen:)=Hmm Uğur bahsettiklerin mantıklı geldi bana.Ben modemin fişini evde olmayacağım zamanlar hariç hiç çekmiyorum.Yalnız ben limitsiz 1-8 e geçtikten sonra bişey dikkatimi çekmeye başladı.Düzenli olarak hergün saat 19:42 de benim internet bağlantım yaklaşık 2 dk kadar kesiliyor.Şimdi senin bahsettiklerinden yola çıkarak alıma şöyle birşey geldi.Acaba adamlar hergün aynı saatte kontrol amaçlı bağlantıyı kesip 15 gb ı geçip geçmediğime bakmış olabilir mi.Böylelikle hızı düşürmüş olabilirler mi.Ve bu durum herkes de oluyor mu (bağlantının kısa bir süre kesilmesi) vs.vs.. ?????
20 sezonluk the simsons ve how ımet your mother + super natural indirmeye başladım ilk sezonlar bitti.
sömürün beyler hıznız düşmediyse ay sonu geldi zaten.SÖMÜRÜN.YILLARCA SÖMÜRÜLDÜK YETER.