Onun da bağlantısını verir misin?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
selam. Bu aralar bu konuyu ihmal ettim. Ama katkım devam edecek.
hadi keyfimiz yerine gelsin belki okumuşsunuzdur ama okumyanlarda olabilir
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde
masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya
karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
Kime : Sevgili Karıma
Konu : Yeni Ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004
"Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin."
Not : Burası çok sıcak.Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde
masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya
karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
Kime : Sevgili Karıma
Konu : Yeni Ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004
"Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin."
Not : Burası çok sıcak.
Alın benden size oku oku bitmeyecek bir tekerleme;
Damdan düştü bir kurbağa kuyruğunu titretti bunu gören jandarmalar karakola iletti aldılar götürdüler mezarını kazdılar mezarının üstüne şu yazıyı yazdılar;Damdan düştü bir kurbağa kuyruğunu titretti bunu gören jandarmalar karakola iletti aldılar götürdüler mezarını kazdılar mezarının üstüne şu yazıyı yazdılar;Damdan düştü bir kurbağa kuyruğunu titretti bunu gören jandarmalar karakola iletti aldılar götürdüler mezarını kazdılar mezarının üstüne şu yazıyı yazdılar;Damdan düştü bir kurbağa kuyruğunu titretti bunu gören jandarmalar karakola iletti aldılar götürdüler mezarını kazdılar mezarının üstüne şu yazıyı yazdılar;Damdan düştü bir kurbağa kuyruğunu titretti bunu gören jandarmalar karakola iletti aldılar götürdüler mezarını kazdılar mezarının üstüne şu yazıyı yazdılar;Damdan düştü bir kurbağa kuyruğunu titretti bunu gören jandarmalar karakola iletti aldılar götürdüler mezarını kazdılar mezarının üstüne şu yazıyı yazdılar;Damdan düştü bir kurbağa kuyruğunu titretti bunu gören jandarmalar karakola iletti aldılar götürdüler mezarını kazdılar mezarının üstüne şu yazıyı yazdılar;Damdan düştü bir kurbağa kuyruğunu titretti bunu gören jandarmalar karakola iletti aldılar götürdüler mezarını kazdılar mezarının üstüne şu yazıyı yazdılar;Damdan düştü bir kurbağa kuyruğunu titretti bunu gören jandarmalar karakola iletti aldılar götürdüler mezarını kazdılar mezarının üstüne şu yazıyı yazdılar;Damdan düştü bir kurbağa kuyruğunu titretti bunu gören jandarmalar karakola iletti aldılar götürdüler mezarını kazdılar mezarının üstüne şu yazıyı yazdılar;.......................
100000 e kadar sayalım gerçek diyorum lütfen bozmayın belki chip online bizim katkılarımızla guinnes e gircek
1
R Madrid, C Ron'u alıyor, üzüldüm beah, Manchester'a çok sempatim vardır.. PES6'da neler yapardım C Ron ile hem Manchester hem C Ron elimin altında olurdu ah ah..
bu rekoru handi site kırmışsa fazlasıyla geçtik
nere qeçiosun
93 bu daha ne ki ya
kralsherkese selamlar 3 yil sonra rekor gelecek..merakcok umutlandırdın bizi :) saol :P