Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Ankara'da oturan ve kapalı ve yağmurlu havayı eskiden sevmeyen biri olarak artık öyle değilim. Bunda kurak geçen mevsimler sonucunda bir ay gibi uzun bir süre su kesintisi yaşamış olmamın büyük katkısı var. Tanıdığım çoğu insan kapalı havayı ve yağmuru sevmiyordu. Sanırım son kuraklıklar çoğu kişinin fikrini değiştirdi. Artık yağmur yağınca seviniyorum.Ya sorma...Neydi o susuz günler.13-14 gün kuruydu musluklar.Gırtlak gırtlağa giriyordu artık millet.Mahallede adeta bir savaş atmosferi vardı.Neyseki atlattık o günleri ancak musluktan akan,küçükken kana kana içtiğim,temiz mi temiz o suyumuz gittiya.Buna cidden çok üzülüyorum.Artık kokan ve asla içilmeyecek sular akıyor çeşmemizden.Ankara'da sağanak yağış her sene görülür aslında Ankara'da en çok görülen yağış biçimlerinden biri. Sağanak, kısa süreli kuvvetli yağış diye biliyorum.
Çektirdiği eziyet,hatta zulümlerden dolayı (ha birde beni ve şehir halkını, ankaraspordan soğutan" sayın İ.Melih Gökçek'e çok teşekkürler:) Sağolun sayın başkan!!<
Bu arada ben oldum olası sğuk hastasıyım:)
Gel bir gün köyüme götüreim buz gibi kaynak suyu iç. özellikle bir yerde bir su çıkıyor. suyu dolduruyorsun yarım saat yada bir saat sonra su kendiğinden kabın içinden kayboluyor. baya bir konuşuldu o. eskiler ellemeyin uğraşmayın dediler yeni nesil çok meraklı söz tutmadılar kaynak kurudu...
ama dağda bir yer var. yazın buz kışın sıcacık su akıyor... Allah'ın işi.
@Hayalet Rica ederim hayrını gör.
zip uzantısını iso yap. dvd ye yaz.
Gel bir gün köyüme götüreim buz gibi kaynak suyu iç. özellikle bir yerde bir su çıkıyor. suyu dolduruyorsun yarım saat yada bir saat sonra su kendiğinden kabın içinden kayboluyor. baya bir konuşuldu o. eskiler ellemeyin uğraşmayın dediler yeni nesil çok meraklı söz tutmadılar kaynak kurudu...Yok suyun değil havanın soğunu:) Havada soğuksa geliyim:)
ama dağda bir yer var. yazın buz kışın sıcacık su akıyor... Allah'ın işi.
@Hayalet Rica ederim hayrını gör.
zip uzantısını iso yap. dvd ye yaz.
kaynak çalışmalarınız içinde tebrik ederim:)
Mont türü birşey giymezsen üzerine 15dk ile 2 saat içinde öldürecek soğuk var annemin köyünde biz ovadayız kışın bir metreye yakın annemin köyüne yağar kar. dondumu 2 ay erimez.
ama ovadaki asıl köyümde maksimum 50 cm gördüm ben kar oda lise 1 deyken. burdurdan köye geliyordum! köyden haber kesildi arabalar gelmemiş. bir tane gelmiş oda köye 4 km uzaktaki bir köyden kalkan köy otobüsü. 4 km 50 cm karda yürüdüm. bir daha ...... yürürsem dedim. annemgil meraktan ölmüşler.
tipi vardı 1 metre önünü göremiyorsun elimdeki eldivenler deliki baş parmaklarım buz tutmuştu. hiç unutmuyorum hala hissederim...
Soğuğu çok sevmem sıcak herzaman iidir...
Nanosuit ile :D
Crysisten Nomad ile Saykonun Pegout 103 motora binerek uzaylı avlamaya gittiğini düşünsenize.
Şöyle hayal edin: motor son imkanlarını kullanıyor böyle bağırarak saatte 30 km hızla ilerliyor. ilerde koreliler sesi duyup tuzak kuruyorlar. uzaylılar da duyuyor sesi onlarda tuzağa doğru yaklaşırken korelilerin tuzağına takılıp dört beş kayıp veriyor. uzaylılar ile koreliler birbirine giriyor. sonuç iki tarafta birbirini öldürüyor :D korelilerden biri nükleer başlık sallıyor hepsi güm.
Sayko tam tuzağın ordan geçerken:
Sayko:"Nomad gördün mü bu salaklar birbirini yicek bak nasıl fikir"
Nomad:"Sen harbi manyaksın lan kenara çek altıma kaçrıdım lan. "
Sayko: Muahaha
5 dk sonra yola devam ediyorlar.
Sabah otobüs durağına giderken geldi aklıma :D
Mont türü birşey giymezsen üzerine 15dk ile 2 saat içinde öldürecek soğuk var annemin köyünde biz ovadayız kışın bir metreye yakın annemin köyüne yağar kar. dondumu 2 ay erimez.Yok canım ölmeye gerek yok:) Keyif benimki..şöle -1veya -2 derecede ellerini ısıtmaya çalışa çalışa yürüceksin.Hele birde ıssız biryerlerdeysen oh mis. artı birde termos bardaktan içilmeye çalışılan çay:)
ama ovadaki asıl köyümde maksimum 50 cm gördüm ben kar oda lise 1 deyken. burdurdan köye geliyordum! köyden haber kesildi arabalar gelmemiş. bir tane gelmiş oda köye 4 km uzaktaki bir köyden kalkan köy otobüsü. 4 km 50 cm karda yürüdüm. bir daha ...... yürürsem dedim. annemgil meraktan ölmüşler.
tipi vardı 1 metre önünü göremiyorsun elimdeki eldivenler deliki baş parmaklarım buz tutmuştu. hiç unutmuyorum hala hissederim...
Soğuğu çok sevmem sıcak herzaman iidir...
Çaydanlığı ateşten alıp birkaç saniye bekledikten sonra suyu ilave edin. Güncel bir güvenlik yazılımıyla da tarayın. :P
ee benimde katkım olsun .d
merhabalar, nasılsınız?
iyiyiz sağol sen nasılsın :)
@_Hero:
hdd içinden hdd içine atıyorsan yavaş olur aynı partition dan aynı partitiona diyelim.
ama mesela usb hdd ye laptoptan atarsan ben mesela atıyorum 35 - 40. masa üstünden atarsan 60 a falan yaklaşıyor.
iyiyiz sağol sen nasılsın :)Hmm.Usb hdd ve laptopum yok. Klasör kopyalama.Örneğin c den d ye atarken.Yada dvd den hdd ye kopyalarken oluyo bu.Böyleyken 40ları göremicekmiyiz yani şuan.Hd tune ortalama transfer hızımın 52 olduunu sölemişti halbuki.Demekki kasteddiğin şekildeymiş.
@_Hero:
hdd içinden hdd içine atıyorsan yavaş olur aynı partition dan aynı partitiona diyelim.
ama mesela usb hdd ye laptoptan atarsan ben mesela atıyorum 35 - 40. masa üstünden atarsan 60 a falan yaklaşıyor.