:D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
sağlam esprii. Hayır sigara içmenin serbest oldugu tek kahvehane:D
oradada sigara içmek yasakmı
iyi o zman bi girelim peki bi soru daha soracam hiç dumandan bilardo toplarını göremediğin oldumu?bi ara amcamla gitmiştik öle biyerdi tabi eski zamanlar daha sigara yasagı yok ah gençliğimiz ah bu arada sigara kullanmıyorumama sigara ie alakalı espirileri severim
Heyyavrum be. Windows Server 2008 R2 windows 7 çekirdeğini kullandığı nasıl belli.
180 günlük ücretsiz demo. lisans almaya gerenk yok. sitesinde de anlatmış nasıl uzatılacağını :D
Seviyorum bu Microsoftu. windows 7 gibi hızlı uçuyor neredeyse. Yanlız 64 bit :D orasını unutmayın.
zaten gamyun da en fazla bilardo salonunda takılıyorum.Hiç sigara dumanı sebebiye topları gorememe gibi bir sorunum olmadı.Ama sigara serbest ekrana üfle üfleyebildiğin kadar :D
iyi o zman bi girelim peki bi soru daha soracam hiç dumandan bilardo toplarını göremediğin oldumu?bi ara amcamla gitmiştik öle biyerdi tabi eski zamanlar daha sigara yasagı yok ah gençliğimiz ah bu arada sigara kullanmıyorumama sigara ie alakalı espirileri
Bu arada Facebook'un da suyu cıktı haa. Youtube gibi video paylaşım sitesine döndü artık...:)
Sadece Willard Wigan Biography bölümüne bakmışsın. Orada "The Art of Willard Wigan"la "Posters" ya da "Signed Limited Edition Prints" sekmelerine de bak.
Nasıl yapıyor onları acaba?İğne deliğinde sergilemek için 20 dolarlık baykuş:D:D Aldığım gibi kaybederim ben onu.Bulamam da:D:D:Kumaş parçalarını mikroskop altında iğne uçlarını keskinleştirerek yaptığı aletlerle o hale getiriyormuş.
oooo 320 olmuş bayadır bu konuya girmemiştim bayabi ilerlemiş
ewet amacımız forum olark guniess rekorlar kitabına girmek inş.Biz bu gazla 2000 sayfayı buluruz.Bir düşünsek nelerden bahsedersek bu konu uzayıp gider bir düşünelim bakalım..:D
oooo 320 olmuş bayadır bu konuya girmemiştim bayabi ilerlemiş
Aklıma geldi,o rekoru kıran forumda sayfa kapasitesi ne kadarmış? Hani 5-6 yorumda bir yeni sayfa açılıyorsa şimdi biz bburada öyle kalmayalım:D:D
Windows kurulum CD'sini takıp onarmayı deneyin.