Üç tane GTX 285, bir tane 9800 GT, Core i7 975, 2000 MHz CL 7-8-7-20 rem. Tabi başka birşey takmak için yer kalmadı anakartta o ayrı mesele.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Gerçekten süper bir sistem kurmuşlar imrenerek izledim.
Benimki çöp tenekesi gibi kaldı yanında :D
Dabere Dab Dab Dabere Dab Dab :D
Haleluyahhhh Haleluyahhh :D
Ayrıca ekran kartları ve işlemci de (4,5 GHz) ayrı ayrı "overclock" yapılıyor. Su soğutma ve 1200 watt PSU olunca...
PcMaKeR]9800 GT yi niye koyduğunu çaktın demi :[/alıntıBen anlamadım usta. Neden 9800 koydu. Bi tane daha 295 GTX koysun. 4lü SLI olur (aboovvv).
Dörtlü sli yapamazsın.
Destekli kart yok! Artı anakart desteklemiyor.
Nvidia Physics için kondu o kart. nvidia sürücüleri yüklendikten sonra o kart yardımcı fizik kartı olarak görev görüyor. Oyunlardaki eğer destekli oyun olursa nesnelerin etkileşimi için diğer kartlara yardım etmesi açısından o kart işe yarıyor.
285GTX o 295 değil :)
dünden beri kafamda o anakart. birtane xeon w3 son çıkan işlemci takacaksın(yurt dışı fiyatı 1500 dolar ortalama)
bu anakart
3 tane gtx295
2 bin wattlık psu.
4 tane 10 bin devirlik raptor disk.(raid 5 modunda)
24 GB ddr3 OCZ 1800 MHZ lik ram (4GB*6 tane ram = 24 GB)
su soğutma güçlü olacak ama bütün kartlara ve işlemciye su soğutma desteği. kuzey köprüsünede normal bir fan mecburen yada onada su soğutma bloğu.
al sana canavar gibi pc. sıkıysa geçsinler...
Dörtlü sli yapamazsın.Dün gece rüyama girmedi deme inanman :D
Destekli kart yok! Artı anakart desteklemiyor.Nvidia Physics için kondu o kart. nvidia sürücüleri yüklendikten sonra o kart yardımcı fizik kartı olarak görev görüyor. Oyunlardaki eğer destekli oyun olursa nesnelerin etkileşimi için diğer kartlara yardım etmesi açısından o kart işe yarıyor.
285GTX o 295 değil :)
dünden beri kafamda o anakart. birtane xeon w3 son çıkan işlemci takacaksın(yurt dışı fiyatı 1500 dolar ortalama)
bu anakart
3 tane gtx295
2 bin wattlık psu.
4 tane 10 bin devirlik raptor disk.(raid 5 modunda)
24 GB ddr3 OCZ 1800 MHZ lik ram (4GB*6 tane ram = 24 GB)
su soğutma güçlü olacak ama bütün kartlara ve işlemciye su soğutma desteği. kuzey köprüsünede normal bir fan mecburen yada onada su soğutma bloğu.al sana canavar gibi pc. sıkıysa geçsinler...
İnşallah Serdar. Fakat o kadar bileşeni sığdırmak iş yani o anakartın üzerine. Belki bir akvaryuma filan koymak lazım. :D
Zaten 9800'ü neden koyduklarını söylüyor videoda.
ya port açıcam da bu bilgisayarın ıp adresini soruyor nerde yazar o?
link burda http://www.portacma.net/Uygulamalar/UTorrent/UTorrent.shtml
ya port açıcam da bu bilgisayarın ıp adresini soruyor nerde yazar o?
arkadaşlar lütfn cevap verin ya
ya port açıcam da bu bilgisayarın ıp adresini soruyor nerde yazar o?modeminin markasını gir google a sonuna port açma yaz hemen örnek bulursun.
arkadaşlar lütfn cevap verin
peki ben bazı port açma siteleri buldum ama emule için yazıyor u torrent içinde geçerli oluyoormu birde bizde 2 laptop 1 pc var hepsinemi port açıcam? pcmaker lütfen yardımcı olurmusun?