Evet öyle dün indirecek dosya bulamadım kapattım odadaki sessizlikten korktum.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bir de laptop olunca fanlar belimin altında değil kulağımın dibinde oluyor ayrı bir zevk veriyor sanki.
Selam beyler
Anlaşılan gene kaplumbağa hızıyla devam ediyoruz.
Bu konuya çok az üye ilgi gösteriyor,fakat hızlandırmanın da bir yolu yok gibi.
Aslında burası chip serbest kürsüsü gibi oldu,istediğiniz konudan bahsedebiliyorsunuz ve bence çok da iyi oldu.Diğer konularda kirlilik olmuyor en azından fakat ilgi yok ilgi.
Biraz daha katılım olsa bu rekor çok çabuk kırılacak ama birşeyler yapmak lazım,ne yapsak ki acaba
Waaw !!!
Bu konu gerçekten de rekor kırmaktan çoooookkk uzak arkadaşlar.
15:43--17:11 = 1sa.28 dk
Hiç mesaj yok :(
Neyse, ben bir konu açayım =)
CHIP dergisi, Eylül sayısı, sayfa 102'de aynen şu cümle yer alıyor:
"Firefox sizi web'den gelen saldırılara karşı Internet Explorer'dan daha iyi korur."
Ben şimdiye kadar IE'nin daha güvenli olduğunu düşünürdüm. Eğer yanlış anlıyorsam beni aydınlatın lütfen...
Oh be konuşacak bişeyler çıktı sonunda :)
Şimdi ben daha Eylül sayısını almadım fakat; kişisel görüşüm İnternet explorer firefox a göre çok daha güvenilir.
Nedenine gelince İe 8 şu an microsoft un en çok önemsediği tarayıcı ve aslında ben düne kadar sıkı bir opera taraftarıydım fakat nihayi 10.0 sürümü tam bir hayalkırıklığı yarattı bende.firefox u ise her formattan sonra kurarım fakat çok nadir kullanırım.Eklentili ve eklentisiz olarak birçok kullanım tecrübesi yaşadım firefox ile her zamanda sorunlarla karşılaştım.
Ayrıca İe 8 şu an çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor yani stabil bir durumda.Biraz uzun oldu galiba neyse fazla uzatmayım sonuşta İe 8 diyorum bende.
MS'nin çok uğraştığı her şey güzel mi olacak? Bende Chrome diyorum çünkü hızlı, stabil, sade ve kullanımı kolay.
Ben en iyisi İe dir diye bişey söylemedim.Sadece benim tercihim İe den yana dedim.
Tabi ki herkes istediği ve sevdiği tarayıcıyı kullanabilir.Buna kimse bişey diyemez :)
Sayfalar sürebilecek bir tartışmayı kapattın :)
Tartışma dediğim CHIP Fighter değil. Öyle bilgi alış verişi.
Chrome kullanıyorum bende.Anlamam zaten güvenlikten falan.Öle yüksek güvenlik gerektircek bi işte yapmıyorumk.O yüzden kullanışa ve görünüme bakarım.Keza bnm için en iyisi Chrome.Şu flash bi 64bit sürümünü çıkartsa diyorum artık.
Yanılıyorsun aslında şimdi daha iyi tartışabiliriz.
Neleri mi tartışabiliriz?
Tarayıcıların iyi ve kötü yanlarını mesela.Sevdiğimiz yönlerini konuşabiliriz.
Ben mesela İe 8i sadece stabil yani sorunsuz olmasından dolayı seviyorum.Siz de sevdiğiniz yönlerden bahsedebilirsiniz...
Evet yansıtıyorlar.Ben Ağustos ortalarında geçtim.47.50 tl fatura geldi.Aslında söyledikleri 3 ay boyunca eski tarifeden yani 30 tl den faturalandırılacağıydı.Bu ay gelecek fatura önemli.Bakalım 30 tl mi 45 tl mi gelecek :)O zaman 17.5 tl paket değişim ücreti alıyorlar herhalde. Çünkü ya 30 ya da 49 gelmesi gerek. Zahmet olmazsa bir faturaya bakabilir misin? Orada yazıyordur "paket değişim ücreti" ya da benzer bir isimle.