İnsanlar nasıl doğdularsa gün geldiğinde ölecektir de.Bundan daha doğal ne olabilir ki.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Hayır. Doğaldır, kaderdir.
Allah doğumun da ölümün de hayırlısını versin.Ölüm tabi ki illaki herkesi yatakta yakalıyacak diye bir kural yok.
Bize düşen görev verilen canı en iyi şekilde korumak ve olabildiğince hayatın tadını çıkarmaktır.
İşte bende o anda gülümsedim daha başka söze gerek varmı.
https://www.chip.com.tr/forum/100 ... len-an_t121366.html
Bilgin Üye
Mesaj2275Kayıt30 Ağu 2008Kişisel Sayfası
[url=https://www.chip.com.tr/forum/dm_omgonder.html?kime=pcword]Ö.M Gönder
[/url]pcwordBugün 14:12
AlıntıDüzenleSil
Ömrümün yetmeyeceği bir ana tanık olmak beni azda olsa heyecanlardırmıştı,koskoca 100 yıl sonuçta...Saniyeler o anı gösterince beni ve yanımdakileri gülümsetti,birazcık öyle sıralı kalsın istedim o anda ama durmadı geçti gitti.Zaman işte bir saniye ne duruyor ne geri oluyor.Hayatın en ince çizgisi saniyeler.
Size Hürriyet gazetesinden üzücü bir haber vereyim arkadaşlar:
Kurtalan Ekspres'ingitaristi Bahadır Akkuzu, yaşamını yitirdi. Kolunda uyuşma şikayetiylegece özel bir hastaneye kaldırılan Akkuzu'nun kalp krizi geçirdiğianlaşıldı. 54 yaşındaki Akkuzu, acil serviste yapılan tüm müdahalelererağmen kurtarılamayarak yaşama gözlerini yumdu.
HAYATI SAHNELERDE GEÇTİ
15 yaşında sahneyeçıkmaya başlayan ve ilk olarak '4 Adam' isimli rock and roll grubunukuran Akkuzu, 1978' den itibaren Kurtalan Ekspres grubunun gitaristi,vokalisti ve kurucusu olarak çalıştı. Akkuzu, müzik yaşamı boyunca,Barış Manço, Cem Karaca, Erkin Koray, Edip Akbayram gibi müzikadamlarına eşlik etti. Bahadır Akkuzu, 'Sakız Hanımla Mahur Bey', 'KaraToprak Ver Yarimi, 'al Beni' isimli bestelerinde sahibiydi.
Hastanede basın mensuplarına açıklama yapan SonatAkkuzu, babasının şimdiye kadar belli bir rahatsızlığının bulunmadığınıifade ederek, “Pazar gününden itibaren göğsünde bir sıkışma olmuş.'Klimadan dolayıdır' diyerek kendisi doktora gitmedi. İnatçıydı, işegitti. Geldiğinde daha kötüydü. Evde 2 kez fenalaştı, sonra arabaylahastaneye geldik. Röntgen çekimi sırasında tekrar fenalaştı. Kalp krizigeçirmiş. Ancak kurtarılamadı” dedi.
Akkuzu'nun ölüm haberini duyan sanatçı Ufuk Yıldırım, “KurtalanEkspres”in üyelerinden Ahmet Güvenç ve Eser Taşkıran ile bazı aileyakınları da hastaneye geldi.
CUMARTESİ TOPRAĞA VERİLECEK
Akkuzu'nun cenazesi Cumartesi günü Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.
Allah rahmet eylesin diyorum..
Pcmaker ben hem programcıyım diyorsun hemde forumdan çıkmıyorsun benim bildiğim programcıların başını kaşıyacak vakti olmaz.
İnsanlar bazen kaderlerini çizerler yada sunulan yollardan seçimini yaparlar. Sonuçta Allah herkese akıl, muhakeme yeteneği vermiş. İnsan karşısına çıkan o yollardan işte bu akıl muhakeme gücü ile seçimini yapar. Sonuçta bu da kader midir evet ama hiçbirşey yapmayıp kadere sırtını yaslamaktan daha doğru ve daha olması gerekendir.
Evet arkadaşlar CHIP Online'ı hacklemek için çalışmalara başladım bana yardım edecek olanlar özel mesaj atsın.
Neden trip yapıyorsun ki sadece programcı olan biri hem nasıl kod yazıp hemde nasıl foruma(bana)cevap yetiştiriyor onu anlamadım.
meYra_Su fazla konuşma istersen. Sinirlerimi geriyorsun işine bak. Benim programcılığımdan sana ne?
Normalde sinirlenen biri değilim ama benim işime yada hayatıma sorgu çekilmesi hoşuma gitmiyor.
O tanıdığın programcıyla beni yada başkasını kıyaslama. Kendi boş zamanımı kendim yaratırım...
Şahsen ben katılmıyorum.Allah(c.c) bizi bu dünyaya hayatı yaşayalım diye değil cenneti kazanabilmemiz ona kulluk edebilmemiz için gönderdi.Evet kaderdir bu dünyada başımıza gelen iyi yada kötü her şey Allah(c.c) takdiri doğrultusunda meydana gelir.
Bunlar benim şahsi görüşlerimdir elbetteki katılmayan arkadaşlar olacaktır.Bu yazıyı bir dayatma olarak değil görüşlerimi belirtmek için yazdım.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0137 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009meYra_Su fazla konuşma istersen. Sinirlerimi geriyorsun işine bak. Benim programcılığımdan sana ne?Allah herkese seninki gibi patron nasip etsinNormalde sinirlenen biri değilim ama benim işime yada hayatıma sorgu çekilmesi hoşuma gitmiyor.
O tanıdığın programcıyla beni yada başkasını kıyaslama. Kendi boş zamanımı kendim yaratırım...
Son Düzenleme: meYra_Su ~ 07 Ağustos 2009 17:15Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 02,688 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008Şahsen ben katılmıyorum.Allah(c.c) bizi bu dünyaya hayatı yaşayalım diye değil cenneti kazanabilmemiz ona kulluk edebilmemiz için gönderdi.Cenneti kazanacağız diye put gibi yaşamamız için göndermedi ama. Öyle değil mi?
Neyse bu konuda fazla konuşmak istemiyorum burada.
Herkesin düşünceleri elbette ki farklı olacaktır.Son Düzenleme: Feel Good ~ 07 Ağustos 2009 17:16Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 01,757 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009Bu konuşma büyük bir tartışmaya da sebep olabilir gibi geliyor bana.Başka şeylerden konuşalım.Bu arada 67. parttayım, 10 part kaldı:D