evet yolun sonuna geldim arkadaşlar akşam evde kıyamet var şu an kıyametin sessizliğini yaşıyoruz babam asansörden çıkıyor bu son mesajım olabilir çünkü ttnet faturayı 60 lira yapmış netlimitsizdeydim.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
bugün işe geç kaldım..sabah telefonun alarmı ötmüş haberim yok, bi baktım saat 07: 41 aha dedim servis çoktan gitmiştir.:) 07 :15.. te beni alıyor..
neyse düştüm yollara, saat oldu 9 iş yerindeyim.Patron gelir;
Nerdesin sen Adem, niye geç kaldın, bak maaşından 2 Lira kesiyorum..
Bir daha olmasın, bu seferlik affettim, hadi kolay gelsin..
:) çok iyi patron bu bizim..
Ufuk_35 iyiki bir soru sorduk çizgimizi aşmayalım
La bu prototype ne manyak oyun öyle.
ağzım yerlerde gezdi.
eniştem gile 2 milyarlık güzel bir makina topladım. 22 " lcd monitör full detay açık. ne manyak o yaw. bu oyun sanki benim için yapılmış. içimdeki bütün siniri aldı oyun. herkezi biçtim tankları falan. adamları öldürüp emiyorsun birde onun kılığına giriyorsun ya coştum be
uçuyorsun. tankları eliyle patlatıyor adam yuh.
yıllık izine çıktığımda bitiririm bir günde onu :D vay bea :D
Kitle kendini odanagüzel düşündünde kapı yok!
bu arada ps3 ü olan varsa prototype takaslayabilirim?
pcmakerın dediği gibi dehşet bir şey dir ps3 te oyun sonuna(trophy yani madalya işte) 54 bin normal insan öldürmeni ister anladınız sizonu
ps3 te protype ve gta4 takaslanır haberiniz olsun!Son Düzenleme: MRyldz ~ 17 Eylül 2009 21:05
Sağolun arkadaşlar. Benim için yanda Virtuoso yada Maestro yada Üye yazması çok da önemli değil açıkçası sonuçta bizi sınava tabi tutmuyorlar, tez yazmıyoruz, dünyayıda kurtarmıyoruz... Yardımcı olmaya çalışıyoruz o kadar. Forum ünvanı işte... :)
Bu arada Galatasaray 3 yaptı Elano ile :)
Bu maç 5 olur. Rijakard kime giderse gol makinesi yapıyor orayı galiba...
Bizim maçta gol yok henüz:D:D:D
İmpossible Creatures ne güzel oyunmuş öyle.Çok beğendim.Gerçi biraz eski ama :D:D:D:D
Mustafa hayırlı olsun.
La bu prototype ne manyak oyun öyle.Harika oyun o Serdar. Tam arıza bir oyun.
ağzım yerlerde gezdi.
eniştem gile 2 milyarlık güzel bir makina topladım. 22 " lcd monitör full detay açık. ne manyak o yaw. bu oyun sanki benim için yapılmış. içimdeki bütün siniri aldı oyun. herkezi biçtim tankları falan. adamları öldürüp emiyorsun birde onun kılığına giriyorsun ya coştum be
uçuyorsun. tankları eliyle patlatıyor adam yuh.
yıllık izine çıktığımda bitiririm bir günde onu :D vay bea :