bektash Ramlar kaç para :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
:) Her Parmaktan Bir Cümle Maşallah ...
Mustafa can hiçbir değişiklik olmadı.Boyut olarak aynı zaten söylediğim gibi en küçük boyutu bu zaten:D
Fattur1 sayfada 11 mesaj var bu arada :)ilk sayfada 11 diğer sayfalarda 10 mesaj oluyor nedeni ise konuyu açan kişinin ilk mesajı yani konu başlığı sayılmıyor
cidden soruyorum gardaş ramlar kaç tl istiyorsun
Havalarda iyice ısındı, ne diyorsunusuz bu işe? (Rekor ancak geyikle kırılır diye düşündüm de.)
pcword imzasında bir sorun yok :D bide önceki sayfada benden rahatsız olan varmı diye sormuş :D hiç olurmu her foruma bir çiçek böcek lazım ama bence çiçek böcek olayını abartma
imzadan rahatsız olanlar ayarlardan imzaları tamamen kapatabilir pcword çiçek koymak istemişse koysun kim ne istiyorsa koysun buna da kimse karışmasın bırakın insanlar istediklerini yapsınlar bırakın bari şu forumlarda insanlar deşarj olsunlar dünya batmaz ya kıyamet kopmazya. forumda sanki bütün her şey süt liman da bir imza mı rahatsız etti sizi
silici06kim ne istiyorsa koysun buna da kimse karışmasın bırakın insanlar istediklerini yapsınlar bırakın bari şu forumlarda insanlar deşarj olsunlar dünya batmaz ya kıyamet kopmazya!! bunu herkes için istediğine eminmisin??(iyi düsün bakalım)
günde bir mesaj çalışır konuya.
Benim de açasım vardı böyle bir konu ama cıvıtacagını düşündügüm için açmadım.
Deneyelim bakalım. Rekor kaç olacak. Bir de acaba o sayıyı geçersek bu mesajları
okuyan çıkacakmı bakalım.
yaw imzana satılık ram yazıyorsun Kaç para diyorum cevab yazmıyorsun ama beni kırıyorsunnnnn :DDDDD
facebook grubu kuralım pcword için :D başbakana çıkalım orgenerali orta yol bulsun diye çagırılarım natoyu göreve çagırıyorum
şaka maka iyi post kasılır bu konuyla.
zrgnlr04!! bunu herkes için istediğine eminmisin??(iyi düsün bakalım)ben iyi düşündüm evet ne demek istediğimi anladınız siz çarpıtmaya çalışmayın. bir çiçekten imza mı rahatsız etti sizi.
bence herkes şu anki ruh halini yazsın ben şimdi banyoya girecem sonrada kahvaltı yapıp arkadaşımla buluşacağım huzurluyum mutluyum gelecekten umutluyum çünkü en sonunda çok sevmeyi hak edecek birini buldum üniv. bu sene bitiyor sonra hemen askerlik ve hemen düğün yapmayı planlıyorum :)
Konunun uzaması için tartışma ortamı oluşmalı.
(Para her kapıyı açarmı?)
Bunun üzerinde tartışalım hiç bitmez.
Vay be bir imza nelere kadirmiş,böylelikle beni seveni sevmeyeni anladım,gülü seven dikenine katlanır misali
Evet para her kapıyı açıyor bu zamanda.Ruh halim iyi.Çünkü chipteyimChip chip hissediyorum
Yok benim gözüm daha yükseklerde ben uzaya çıkmak istiyorum