Atmety05 hülya koçyiğiti tanımadınmı
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
pcwordAtmety05 hülya koçyiğiti tanımadınmı?sen beni tanımadın mı?Valla tanıyamadım. Benim izlediğim en eski filminde bu kadar genç değildi.
Sende adını yt niye yaptın ty doğru olmazmıydı?:D
kimse alınmasın ama böyle saçma mesajlarla mesaj adetini çoğaltacaksak bu rekorun bence ihç bir anlamı yoktur. önemli bir konu tespit edilip o konu hakkında tartışmak en doğrusu olur.
Ay çiçeklerimden yine bir şikayetmi?
İyi .Kapanırsa enes39 üzülür şimdi.
o bu değilde 12 sayfa oldu bence olur bu iş :D hahaha
sakarboykimse alınmasın ama böyle saçma mesajlarla mesaj adetini çoğaltacaksak bu rekorun bence ihç bir anlamı yoktur. önemli bir konu tespit edilip o konu hakkında tartışmak en doğrusu olur.Çok güzel fotoğraflar verdim ,onların üzerine konuşmak saçma olmazki.
pcwordİyi .Kapanırsa enes39 üzülür şimdi.sakarboy öyle dedi diye dedim. yani ben burayı saçma mesajlar yazarak mesaj sayımı artırma amaçlı kullanmıyorum. onu belirtmek istedim, o yüzden konunun kapanmasına karşı değilim. benim için fark etmez. zaten bu benim bilmem kaçıncı mesajım oldu diye konu da açmıyorum.Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 23 Mayıs 2009 21:14
pcwordÇok güzel fotoğraflar verdim ,onların üzerine konuşmak saçma olmazki.Aynen. Tepki veriyoruz fotoğraflara yani. Aynısı burada "Diğer Konu Dışı" bölümünde açılan yeni bir konu da olabilirdi.(O fotoğrafları diyorum). Ha yeni konuda, ha burda ne fark eder?Hem ciddi bir konu olursa okuması da çok zor olur. Yine herkes yazar text walları.
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 23 Mayıs 2009 21:05
okumaya başladığımda 10 sayfaydı bitirdiğimde 12 sayfa olmuş
pcword resimleri kücülttügün icin tesekkur ederim böyle daha hoş görünüyor :)
KüçülmüşmüMustafa can'ınkini kopyaladım yaptım ama ben yine bir değişiklik görmedim.IE8 kullanıyorum ondanmı?
chrome dada bi fark yok aynı boyda.
GÜZEL TAKTİK ÇAKTIRMAYIN !!!
pcwordGözünüz hem yakışıklı hemde güzel görsün
Ay starda "karanlık su" diye gerilim filmi başladı ,tv ye yapışın