Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
Bir başka yerde 8215 sayfa ve 164160 mesaj olduğunu duydum.
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
Trancehadi bakalım benimde rekora bi faydam olsun :)o gaza kolay kolay gelmez herkes. ama basit atışmalarsdan ziyade ucu açık, her tarafa çekilebilen, tartışma yarışmalarındaki gibi kim daha çirkefse(tabir güzel oldu:)) kazanan tarzda konular olsa güzel olur. yaz yazabildiğin kadar... tabi sonunda kanlı bıçaklı kanlı bıçaklı olma ihtimali var, karışmam.
aslında daha hızlı ilerlmesi için şöyle bi güncel konularla ilgili açık oturum gibi bişey yapsak daha etkili olur sanki
hatırlayın win7 nin RC si çıkıcağı akşamı :
elaziglio gaza kolay kolay gelmez herkes. ama basit atışmalarsdan ziyade ucu açık, her tarafa çekilebilen, tartışma yarışmalarındaki gibi kim daha çirkefse(tabir güzel oldu:)) kazanan tarzda konular olsa güzel olur. yaz yazabildiğin kadar... tabi sonunda kanlı bıçaklı kanlı bıçaklı olma ihtimali var, karışmam.evet o akşam ki gibi gaza gelmez bencede :))) ama sonunda da kanlı bıçaklı olcağını tahmin bile etmiyorum .
sonuçta burdaki arkadaşlarımızın çoğu duyarlı ve bir yere gelmiş kişiler.
ortam süperr devammm..... :))))
enes392. gün oldu Selçuk ve Recep beyden ses yok (:408 Request Time-outhttp://www.webhatti.com/gereksiz-mesajlar/31161-dunyanin-en-uzun-forum-konusu-1872-sayf-ben-inaniyorum-gelin-bu-rekoru-kiralim-1878.html
Burası 1878 yapmış.
This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.
Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
Yıllanmış Üye
1,997 mesaj
Sucuklu Tost - Ayran varrrrrr :)))
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
373 mesaj
Sevdimsadeceaz kaldı 1866 sayfa dayanın az kaldıBİrşey kalmamış desene çabuk gelir o sayfalar
OP Yıllanmış Üye
2,310 mesaj
mustafaasil66Bİrşey kalmamış desene çabuk gelir oİnşallah
Üye
79 mesaj
bektashSucuklu Tost - Ayran varrrrrr :)))arkadaşım bir tost bir ayran versene ordan
Yıllanmış Üye
635 mesaj
bugğn pc biraz kurcalayım dedim meğer bende şeffatlaştırma yok işte win7 görev çubuğu yapma proğramı felan varmış :D
Yıllanmış Üye
635 mesaj
bi internet kafeye gitcen herkes buraya uye olsun bu konuya chip çok seviyoruım yazsın yazanın hesap beden desem :D:D
Yıllanmış Üye
635 mesaj
bu arada benim kepçe nasıl cillop gibi dimi :D
Yıllanmış Üye
452 mesaj
Kepçe yakıyor, kaç basar deyiver gari.
Yıllanmış Üye
452 mesaj
7 oldu bakalım ne kadar sabırlıyım
Yıllanmış Üye
452 mesaj
Rekor için 8. mesaj
Son Düzenleme: murderer09 ~ 23 Mayıs 2009 19:39
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj
Gözünüz hem yakışıklı hemde güzel görsün
Yıllanmış Üye
452 mesaj
bunların bazıları tarihi eser niteliği taşıyor umarım sergileme izni almışsındır