:D
değişik olur : )
bu oyunları yapanlar sanki hep aynı oyunları yapıyor , bize oynatıyor gibi geliyor bana
:D
değişik olur : )
bu oyunları yapanlar sanki hep aynı oyunları yapıyor , bize oynatıyor gibi geliyor bana
:D2. dünya savaşlıların hepsi aynı konuyu alıyor da.değişik olur : )
bu oyunları yapanlar sanki hep aynı oyunları yapıyor , bize oynatıyor gibi geliyor
Bu Call Of Duty serisinde Cpt Price hiç ölmüyor.
Adamın ne sağlam yapısı varmış be. GMan gibi HalfLife taki. Zırt diye çıkıyor biryerden geldim Evlat yardıma hadi bitirek şu işi diyor.
:)
Sen "Hardened" seviyede oynamışsındır onu. "Veteran" var bir de, seçim ekranında "You will not survive" yazıyor. Hakikaten yaşayamıyorsun, indiriyorlar hemen.
Ben hemen her bölümünü seviyorum.
Veteran heh o.
Kafatası çıkıyor.
Mesela Boruların içinden geçip gittiğimiz bir bölüm vardı almanyada. Yürüdüğün yerin sesini duyup ateş ediyorlardı.
Very Hard da bile o kadar değildi. Tanklar hiç acımıyor mesela. Ama zevki çıkıyor abi. Gerçek savaş tadı.
Hayatta kalamazsın :D
adamlar bordo bereli gibi : )
o yüzden amatör yapıp oyuna devam edebilirsin PcMaker : )
Ben nediyom osman sen ne diyon. gerçek tad almak için zorlu seviye her zaman iyidir. Crysiste de öyle.
Zorlu seviyeye çekip mesela el bombası attığında yerini buluyorlar. ama kolayda bombanın patladığı yerlerde arıyorlar ...
Bu ne ya.
Zorluda yapay zekada güçleniyor. Ama en secgiğim yapay zeka Half Life 2 ile Fear da var.
Bir yolu deniyorlar olmadımı başka yoldan geliyorlar. Mesela kapıyı kırmayı deniyorlar arkasına birşeyler koyuyorsun açamıyorlar camı kırıp ordan saldırıyorlar. birde bomba atıyorlar ya o daha beter.
Ben de zorda seviyorum. Kolay olunca germiyor insanı. :)
Yok, hiç oynamadım o ikisini. Kardeşim oynarken bakmıştım biraz, sarmadı. :)
Şu COD 4'teki susturuculu M4A1'lere hastayım.
Serdar, ben oynamadım ama oynayan arkadaşlarımı görüyordum. Battlefield oyununda istediğin kadar tankla oynayabilirsin, multiplayerdı yalnız. Single playerı aynı şekilde mi oynanıyor bilmiyorum. Planör, helikopter falan da kullanabiliyorsun.
Serdar abi akşama msn e gelirmisin 8-9 gibi bi konu varda=)msn deyim. saat 11 - 12 e kadar. geçen gösterdiğim proje ile upraşıyorum hala.
@Ahmet oynadım onu ama öyle istemiyorum.
Silent Hunter gibi düşün. şu yöne bu yöne gibi. o harita tipi oyun.
Battlefield 2142 (132 sene sonraki makinalar. Peh.) oynadım oda güzeldi de hep aynı yere saldır fasa fiso.
Evet.Battlefieldde oynayabiliyosun.
Özellikle 2142 çok güzel çok beğendim.
Benzer birşey dediğin art arda 2-3 mesaj atmış bu konuya ilki resimli gülümseme ifadesi(bu ifadeyi atarken yanındaydım atma, gereksiz diyecektim son anda attı.:) diğerleride ":D" bu ifadeymiş onları atarken hatırlamıyorum, ben yoktum.. :) 13 yaşında, çocuk işte. )
Üstelik ondan sonrada sanırım daha girmedi foruma... ;) Girdiysede görmedim... :)
Mustafa, benim senle ya da yeğeninle bir derdim yok. Zaten yeğeninin mesajlarını görmüş olsaydım bile bir şey demeyebilirdim. Bu arkadaş aynı şeyi diğer konularda da yapıyor, yani 2-3 mesaj değil bu üyenin yaptığı. O yüzden öyle demiştim.
Biliyorum Ahmet neden derdin olsun ;) Üstelik dediğin gibi 2-3 mesaj (Aslında o da gereksiz ama en azından 2-3 mesajda bırakmış gereksizliği :) ) başka eğer dediğin gibi ise arkadaşın yaptığı başka. Biz bu arkadaşada yinede kızmayalım uyaralım sadecebir ağabeyi olarak. ;)Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 06 Ekim 2009 19:30