Notebookun hdd si dolmuş bütün indirmeler durmuş hay be...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
8 GB sınırsıza geç 15 GB'den sonra azalmıyor.
Ben biliyorum
Nasıl öğrendiğimi bilmiyorum:)
Arkadaşlar aşağıdaki paketlerden hangisini tavsiye edersiniz.Ben de sınırsıza geçmeyi düşünüyorum çünkü kotayı her ay 1-1.5 gb geçiyorum.
8 limitsiz al 30 Ağustos'a kadar 50 TL kampanyası var 30 Ağustos'tan sonra da fiyat değişmiyor.
8 limitsiz al 30 Ağustos'a kadar 50 TL kampanyası var 30 Ağustos'tan sonra da fiyat değişmiyor.Evet mantıklı geldi.Yanılmıyorsam bağlantı hızı da 8 mbps de sabit çünkü diğerlerinde 8 mbps ye kadar diyor.Birde benim modem 8 mbps hızı destekliyecekmi axaba.yoksa ttnet onu da değiştiriyor mu?
Kullandığım modem arties rt 102
Ya arkadaşlar torrentten dosya indiriyorum download hızı 60larda uploadla aynı hızda iniyor.
Arkadaşlar yeni bişi öğrendim sizin download ve upload miktarlarınız kaydediliyormuş serverlar tarafından. Ne kadar çok upload yaparsan o kadar önceliğin oluyormuş download sırasında upload hızın da çok düşük olursa ban yiyon hızın iyice düşüyor. Ben Mirror's Edge'de upload hızını 60 yaptım yarım saat sonra download hızım 2 katına çıktı.
Arkadaşlar yeni bişi öğrendim sizin download ve upload miktarlarınız kaydediliyormuş serverlar tarafından. Ne kadar çok upload yaparsan o kadar önceliğin oluyormuş download sırasında upload hızın da çok düşük olursa ban yiyon hızın iyice düşüyor. Ben Mirror's Edge'de upload hızını 60 yaptım yarım saat sonra download hızım 2 katına çıktı.o dediğin üyelik sistemiyle çalışan tracker'larda oluyor, upload ve download oranın belli bir seviyede olması lazım. ama isohunt, thepiratebay veya mininova gibi sitelerden aldığın torrent'lerin tamamı serbest olduğu için kayıt kuyut tutulması gibi bir durumda yok.
Anlamadım ya. Şimdi düşürdüler. Uploadım downloadımın 3 katı
1-8 mbps bağlantı hızı
Bende bahsetmiştim ama cevap yazan olmadı.
Verdiğim fiyat tablosunda var
Tam açılımı bu oluyor:
mega bits per second, Mbps
megabit saniye, Mbps