Benim cevabım hep microsofttan yanadır Osman hangisi hatırlamıyorum ?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Benim kasadaki PSU 500 watt'mış iyi mi, "peak" değeri 600 watt. Kasayı toplarken dikkat etmemiştim, üzerinde kocaman 600 yazınca. :)
Hasbelkader öğrendim. Ben bu satıcıların pazarlama(!) tekniklerini seveyim...
@Osman hatırladım.
İlginç.
@Mustafa hımmm.
Bunada ilginç diyorum. bu kelimeyi çok kullanır oldum.
Microsoftu tutuyorum da. Bu adamlar bir yazılım geliştiriyorlarsa kesin ilk beta 1 ve beta 2 kağnı gibi yavaş oluyor.
Ama birşey dikkat ettim: Bütün özellikleri ekliyorlar. Sona doğru rötuş çekiyorlar. Buda baya etkili oluyor yazılımda. Mesela Windows Vista Beta 1 tam bir kaostu nasıl kasıyordu. RTM de baya hızlandırılmıştı.
Ama Windows 7 de ise direk hızlandırma ile başladılar işe...
Nerden çıktı derseniz Visual Studio 2010 u geliştirecez diye işin cılkını çıkartmışlar. Dokunmatik ekranlar için geliştirilmiş sanki program hey Allahım. Düşünsenize program yazarken elinle kod giriyorsun ekrandan yada kalemle kod yazıyorsun. O tür yapmışlar. yakında hiç klavye kalem vb kullanmıcaz kafaya bir tane chip takacaz :P düşünerek program yazacaz. Yandık Hindistanlılar alasını yapar valla :D
2 saat meditasyon ile ortalığı kasıp kavururlar.
Dün birkaç hakaret kelamı etmişti. Bana sormuş özelden kim haklı diye. Ben de kim haklı boşver de, böyle gidersen banlanacaksın demiştim. Neyse, biraz istirahat etsin bakalım. :)Son Düzenleme: Süleyman. ~ 06 Ekim 2009 16:21
Kötü birşey söylemedin ki Serdar. Onun soruları meşhur zaten. :)
Bilmiyorum artık kaç olur. :)
Ama hep beraber oluruz inşallah.
: )
yine süre az verilmiş..3-5 günden bişey olmaz..
diğer forumlarda direk ban yiyorsun...
Yapma yahu? Şu 5555 meselesi mi?
hıhı.
gece gündüz program yazar oldum akşamları uyku modu var sadece. call of duty II 3 haftada biter mi ya.
Yanlız süper olacak abi. Çok büyük oynuyorum bu sefer. Bir tutturursam voleyi vurdum say ;)
Çok güçlü bir çekirdek yazıyorum.
Sen boşver onu. Biz gene seni forumda görmek isteriz. Arada bir uğrarsın en azından, en kötü ihtimalle. Bak ben 10101'inci mesajda bırakmadım. :P
COD 2 biter tabi üç haftada.
Hayırlısı olsun, inşallah iyi olur.
İnş.
Yok Cod 2 yi 2 günde bitirdiydim üniversitedeyken.
Gözler görmez olduydu uykusuzluktan çok severim o tür oyunları.
Bir insanın gözleri kan çanağına dönesi kadar oyun oynar mı. :D
Eskisi kadar oyun oynamıyorum abim niye öyle yaopıyon diyor. Zamanında oynamışız yeter...
Hani almanlar ya Allah diye üstüne geliyor ya.
Artık Ya Tanrı diyorlardır bilmem de.
Yada benim adamlar:
Germen Trueee diye bağırıyorlarya işte orası süper oluyor.
Şu Ölümcül mode varya en zorlu mod belki ondan da uzun sürdü. İlk defa o kadar zorlu oynuyorum o oyunu.
Hiç acımıyorlar gerçek savaş tadı.
Ya birde şu tank binilen yer varya Tunusta süper bea... Niye sadece tanklı oyun yok. İçerden diyecekler doğu:20 derece. kuzey 5 derece. Hazır ol. Hedefe kitlenildi ateş gibi böyle oyunlar olacak süper olmaz mı.